Hjem / Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Her har vi samlet noen av de ofte stilte spørsmålene slik at du enkelt kan få svar. Om du ikke finner svar på det du lurer på er du selvfølgelig velkommen til å sende en mail til tisebasics@tise.com eller kontakte oss via kontaktskjemaet vårt💚

Produkter🍏

Hvordan velger dere ut produkter til Tise Basics?

Vi er veldig bevisste når vi velger hvilke produkter vi ønsker å ta inn i Tise Basics, og vi etterstreber alltid å finne produkter som vi oppriktig tror er til det beste for både deg og planeten. Vi tror også det er viktig at produktene vi velger ut er relevante til en stor brukergruppe – det er bedre at 100 mennesker gjør 3 gode valg enn at 1 person gjør 100 gode valg. Sammen kan vi ta små steg og valg som i sum vil utgjøre en stor forskjell! Når det er sagt, så heier vi selvsagt på alle som forsøker å ta så mange gode valg som mulig, men det er viktig at det ikke er et krav at man skal måtte være 100% perfekt for å forsøke å ta gode valg. Vi håper å kunne tilby løsninger og produkter som kan være små steg på veien.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har tilbakemelding på produkter du synes vi burde ta inn eller har innspill til produkter vi allerede har i nettbutikken.

Hvordan kan jeg tipse om produkter dere burde ta inn i Tise Basics?

Vi er alltid veldig glade for å få input på produkter du ønsker deg i Tise Basics! Med kunnskapen og idéene deres kan vi forbedre oss og sammen skape en nettbutikk som kan inspirere oss alle til å ta litt bedre og mer bærekraftige hverdagsvalg. Sende oss dine idéer om du vil: Tise Basics kontaktskjema, eller send en mail til tisebasics@tise.com

Kan jeg selge produktene mine i Tise Basics?

Hvis du er en produsent/forhandler/leverandør og har et produkt du tenker er en god match med Tise Basics, ikke nøl med å fortelle oss om det! Vi er alltid på jakt etter nye produkter som kan gjøre det lettere og morsommere å ta gode og bærekraftige valg. Sende en mail til tisebasics@tise.com og fortell oss om produktet ditt!

Hvor kommer Tise Basics-produktene fra?

Vi har en produktportefølje med mange ulike leverandører for å lage en så inspirerende og attraktiv nettbutikk som mulig. Vi jobber alltid for å støtte små og lokale leverandører der det er mulig, men noen produkter er også produsert lenger borte. I de tilfellene gjør vi så godt vi kan for å forsikre oss om at produksjonslinjen er så bærekraftig og rettferdig som mulig, og vi er alltid åpne for å vurdere andre alternativer.

Som et lite selskap selv har vi et ekstra hjerte for andre små selskaper som jobber med å tilby bedre mer bærekraftige produkter og løsninger til verden. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du vet om et produkt eller en leverandør vi burde kontakte!

Bestillinger som er på vei eller mottatt💨

Jeg har enda ikke mottatt Tise Basics-pakken min, når kommer den?

En bestilling vil normalt ta 2-6 arbeidsdager å levere til deg, avhengig av hvor i landet du bor og hvilket fraktalternativ du velger. Når varen er bestilt kan du følge med på sporingslinken du fikk i ordrebekreftelsesmailen.

Dessverre kan det noen ganger skje feil underveis i sendingen, så gi oss beskjed dersom du mistenker at bestillingen din er unormalt treg. Hvis pakken din har blitt borte i frakten vil vi selvsagt sende deg en ny en. Du kan enten sende oss en mail til tisebasics@tise.com eller sende inn via kontaktskjemaet på nettsiden. Om du ønsker kan du også ta kontakt med Helthjem direkte (de har kundeservice for både helthjem-pakker og Hent i Butikk-pakker), du finner kontaktinformasjonen deres på siden sporingslinken tar deg til. Dersom pakken din er borte trenger vi bekreftelse fra Helthjem på dette.

Hvordan kan jeg si fra om et problem med bestillingen jeg har mottatt?

Vi gjør vårt beste for å forsikre oss om at bestillingen din er perfekt som mulig, men noen ganger kan feil skje i pakkingen eller i løpet av fraktprosessen. Hvis dette mot formodning skjer vil vi selvsagt kompensere deg og finne en løsning som gjør at du blir fornøyd! Send en mail til tisebasics@tise.com eller ta kontakt via kontaktskjema.

Hvor kan jeg gi tilbakemelding på Tise Basics-bestillingen min?

Vi setter alltid stor pris på alle typer tilbakemeldinger – positive, negative, konstruktiv, frustrerte, blide eller mindre blide. Og det er ikke noe vi bare skriver, det mener vi faktisk. Vårt mål er å bygge et community av engasjerte folk som kan lære fra hverandre og inspirere hverandre til å ta bedre valg, ett valg av gangen. Vi som jobber med Tise Basics er på ingen måte perfekte, og det er så mye lettere for oss å forbedre oss i rett retning hvis vi har en dialog med dere, så all tilbakemelding dere kan gi oss er høyt verdsatt! Send en mail til tisebasics@tise.com eller ta kontakt via kontaktskjema.

Kan jeg returnere bestillingen min i Tise Basics?

Ja, du er selvsagt velkommen til å returnere bestillingen din dersom du angrer på kjøpet. Vi lever av fornøyde kunder og vil at hvert eneste salg skal ende opp i en god opplevelse og produkter som blir brukt. NB! Det eneste du ikke kan returnere er underdeler som truser, strømper, strømpebukser, sokker o.l produkter, dette av hygieniske årsaker.

Når det er sagt, så oppfordrer vi sterkt til å tenke deg om to ganger før du kjøper noe, istedenfor å bare kjøpe og tenke at du uansett kan bytte det etterpå. Selv om vi klimakompenserer frakten sammen med CHOOOSE er selvsagt så lite utslipp som mulig det beste alternativet, og vi ønsker ikke å være en del av en industri som bidrar til unødvendige utslipp ved å sende store mengder med varer frem og tilbake uten mål og mening.

Men feil kan selvfølgelig skje og det er lov å angre, så dersom du ønsker å returnere noe skal vi selvsagt hjelpe deg med det. Du betaler for returfrakten selv, med mindre det er noe feil med bestillingen din som er vår skyld, da får du det selvsagt refundert. Du kan bestille returen din her, og vennligst pass på at produktene du sender tilbake er i ny tilstand og at emballasjen er uskadet for å få en full tilbakebetaling.

Frakt og levering📦

Hvor leveres Tise Basics-bestillingen min?

Vi har to fraktpartnere, Helthjem og PostNord (Hent i Butikk). Helthjem sine pakker leveres helt hjem på dørmatten eller til et Helthjem hentepunkt. Ikke alle adresser er støttet av Helthjem, så hvis du ikke får opp det alternativet kan det være grunnen, pakken din vil da bli levert til et PostNord pick-up point.

Hva er leveringstiden fra Tise Basics?

En bestilling vil normalt ta 2-6 arbeidsdager å levere til deg, avhengig av hvor i landet du bor og hvilket fraktalternativ du velger (Helthjem eller Hent i Butikk). Når varen er bestilt kan du følge med på sporingslinken du fikk i ordrebekreftelsesmailen.

Hva er fraktprisene i Tise Basics?

Fraktprisene vil variere basert på hvor mye du kjøper og fraktmetoden du velger (helthjem eller Hent i Butikk). Du vil selvsagt få oppgitt fraktprisen før du fullfører betalingen. Vi tilbyr også fri frakt over en gitt grense som er oppgitt på forsiden og flere steder på nettsiden. Merk at vekt på pakken ofte kan være avgjørende for fraktalternativ. En svært tung pakke er dyrere å frakte.

Hva betyr det at Tise Basics har klimapositiv frakt?

Vi i Tise jobber kontinuerlig med å gjøre miljøfotavtrykket vårt så lite som mulig, og da vi startet nettbutikk var selvfølgelig frakten av bestillinger en av utfordringene vi ønsket å gjøre noe med. Derfor teamet vi opp med CHOOOSE for å forsikre oss om at utslippene relatert til frakten fra Tise Basics blir kompensert for, og til og med kraftig overkompensert for. Det gjør at vi nå kan ha det som kalles «klimapositiv frakt». Helt konkret, så betyr det at en sum fra hver eneste bestilling dere gjør overføres til FN-verifiserte CO2-reduserende prosjekter i utviklingsland. Prosjektene sørger for at energiforbruket i disse landene, som står fremfor en helt sinnssyk forbruksvekst de neste årene, skiftes fra olje og kull og over til fornybare energikilder. Du kan lese mer om våre gode venner i CHOOOSE her.

Kan jeg hente bestillingen min selv på Tise-kontoret?

Vi har ikke varelageret vårt på kontoret, så dessverre kan du ikke hente varene dine på kontoret vårt. For deg som ønsker å spare CO2-utslipp ved frakt kan vi fortelle at vi sammen med CHOOOSE kompenserer for utslippene forbundet med all frakt fra Tise Basics, så alle bestillinger vi sender ut er heldigvis klimapositive.

Hvor leveres Tise Basics-bestillingen min?

Vi sender til hele Norge, men kan dessverre ikke sende til adresser utenfor Norge (enda!).

Tise Basics gavekort 🎁

Hvordan bruker jeg Tise Basics-gavekortet mitt?

Du bruker Tise Basics-gavekortet ditt i checkouten i nettbutikken. Det er et felt der hvor du kan taste inn gavekort-koden din, og beløpet vil bli trukket fra totalsummen av hva du skal betale.

Hvor kan jeg kjøpe Tise Basics-gavekort?

Du kjøper Tise Basics-gavekort i nettbutikken. Du kan også legge til en personlig beskjed eller kjøpe flere gavekort på en gang. Når du fullfører kjøpet vil du umiddelbart motta gavekortet til mailen du har oppgitt med den personlige hilsenen og all nødvendig informasjon, som du kan skrive ut eller videresende til den heldige mottakeren.

Hvor mye har jeg igjen på Tise Basics-gavekortet mitt?

For å se hvor mye du har igjen på Tise Basics-gavekortet ditt kan du kontakte oss på tisebasics@tise.com eller sende en henvendelse i kontaktskjemaet. Vennligst legg ved gavekortkoden din så sjekker vi opp gjenværende beløp og gir deg beskjed.

Når er utløpsdatoen på Tise Basics-gavekortet mitt?

Tise Basics-gavekortet ditt varer i ett år fra datoen det ble kjøpt. Hvis du ikke er sikker på når dette er kan du kontakte oss på tisebasics@tise.com eller sende en henvendelse i kontaktskjemaet. Vennligst legg ved gavekortkoden din så sjekker vi opp utløpsdato og gir deg beskjed.

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv