Ståbord i papp

Her har du Oppreist sitt ståbord – dette er både funksjonelt og miljøvennlig produsert i resirkulert papp, og tar ikke opp unødvendig mye plass da du enkelt kan flatpakke det sammen etter endt arbeidsdag🥳🙌🏼 Det siste året har hjemmekontor blitt den nye normalen for veldig mange som er i arbeidslivet og de som studerer. Det er en kjent sak at mye stillesitting ikke er bra for kroppen🤔  NHI påpeker at muligheten for en stående arbeidsstilling gir både gir helsefordeler og bedre arbeidsytelseOpinions undersøkelse oppgir i april 2020 at hver fjerde nordmann har fått smerter i nakke og rygg på grunn av en mer stillesittende tilværelse på hjemmekontor. Å investere i hjemmekontoret og en bedre hverdag for kroppen trenger ikke være veldig kostbart og bety at du må kjøpe en fancy hev- og senkpult🥇

549 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0000 Kategorier: , , , ,

Mer informasjon:
Vi har testet Oppreist ståbord selv – og det står virkelig til forventningene! Oppreist sitt ståbord er stilrent, enkelt å montere og kan settes på kjøkkenbenken, stuebordet, kjøkkenbordet eller om du har en tradisjonell pult uten hev-senk funksjon fra før av. Den kan også brukes i sengen som et sengebord om du trenger et bord der til de dagene du ikke helt kommer ut av den😅  Oppmarkerte linjer gjør det enkelt for deg å justere den til 25, 30, 35, 40 og 45 cm slik at den passer deg og din foretrukne arbeidsstilling optimalt. Etter endt arbeidsdag kan du enkelt montere den fra hverandre og få en platpakket pult dersom du ikke ønsker at den skal ta opp plass.

Produktspesifikasjoner
Bordplate 80 x 50 cm, bein 25 – 40 cm avhengig av ønske, vekt 1,250 kg. Laget av kvalitetspapp, inneholder 50% resirkulert papp, er 100% resirkulerbar. Produsert i Tyskland.

Brand

Oppreist

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ståbord i papp”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: