Hjem / Butikk / Tilbehør / Kontorrekvisita / Kulepenn refill

Kulepenn refill

49.00 kr

Dette er refill til Gresspennen du får kjøpt her i Tise Basics 💚  Blekket er laget av soya og kommer i et resikulert BPA-fritt plastikkrør.

Nullstill
Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

Mer informasjon: Pennene er designet og utviklet for å vare lenge og det er brukt vanlig gress sammen med BPA-fri plastikk for å få den så slitesterk og miljøvennlig som mulig. Det liker vi 🙌🏼. Refill-alternativer er vi også veldig fan av 🤩 Pennen er laget i en fabrikk som bruker bio-gass og avfallsvarme. Gresset blir hentet rett ved fabrikken og det blir ikke resteavfall av produksjonen ♻️  Det er også naturlig vann i gresset som gjør at ikke produksjonen bruker ekstra vann 💧 Produktspesifikasjoner 1 stk refill til Grass Pen.

Brand

A Good Company

A Good Company er et svensk selskap som ønsker å lage elegante, gjennomtenkte og miljøvennlige "everyday products".  A Good Company er tilstede gjennom hele prosessen fra den første tanken om et produkt til det ferdige resultatet for å forsikre seg om at alt blir gjort så miljøvennlig og ansvarsfullt som mulig 💚 De garanterer at uavhengig av hva det koster vil de alltid bruke materialene som har minst negativ virkning på miljøet. Produsentene har de god kjennskap til - og de samme verdiene angående miljø og bærekraft er et krav for samarbeid. Klimapåvirkningen i forbindelse med arbeid og frakt ved utsending av produkter blir identifisert slik at de kan kompensere for utslippene dette medfører 🤗
Vekt 100 g
Dimensjoner 1 × 3 × 1 cm
Farge

Black Ink, Blue Ink

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kulepenn refill”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv