Hjem / Butikk / Tilbehør / Kontorrekvisita / Kulepenn av gress og resirkulert plast

Kulepenn av gress og resirkulert plast

(1 omtale)

89.00 kr

Det ligger litt i navnet, det er nemlig en penn laget av gress og resirkulert BPA-fri plast. Pennen er med blått blekk – men du kan kjøpe både blå og svart refill til pennen slik at du kan bruke den i lang tid 💚 Blekket er laget av soya og kommer i et resikulert BPA-fritt plastikkrør.

Nullstill
Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

Mer informasjon: Disse pennene er designet og utviklet for å vare lenge og det er brukt vanlig gress sammen med BPA-fri plastikk for å få den så slitesterk og miljøvennlig som mulig. Det liker vi 🙌🏼. Refill-alternativer er vi også veldig fan av 🤩 Pennen er laget i en fabrikk som bruker bio-gass og avfallsvarme. Gresset blir hentet rett ved fabrikken og det blir ikke resteavfall av produksjonen ♻️  Det er også naturlig vann i gresset som gjør at ikke produksjonen bruker ekstra vann 💧 Produktspesifikasjoner Størrelse: 15 cm, selges som 1 stk.

Brand

A Good Company

A Good Company er et svensk selskap som ønsker å lage elegante, gjennomtenkte og miljøvennlige "everyday products".  A Good Company er tilstede gjennom hele prosessen fra den første tanken om et produkt til det ferdige resultatet for å forsikre seg om at alt blir gjort så miljøvennlig og ansvarsfullt som mulig 💚 De garanterer at uavhengig av hva det koster vil de alltid bruke materialene som har minst negativ virkning på miljøet. Produsentene har de god kjennskap til - og de samme verdiene angående miljø og bærekraft er et krav for samarbeid. Klimapåvirkningen i forbindelse med arbeid og frakt ved utsending av produkter blir identifisert slik at de kan kompensere for utslippene dette medfører 🤗
Vekt 100 g
Dimensjoner 1 × 3 × 1 cm
Farge

Wheat Beige, Dark Brown

1 omtale for Kulepenn av gress og resirkulert plast

  1. Oline

    Ingen ting dårlig å si om denne. Super penn, som man kan bruke med ekstra god samvittighet:)

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv