EcoEgg Vaskeegg 70 vask

Vaskeegg høres kanskje litt merkelig ut, men dette egget erstatter faktisk vanlig vaskemiddel når du vasker klærne dine👚 Det ligger to typer mineralkuler inni egget, som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene 🙌 Egget er veldig enkelt å bruke, bare putt det inn i vaskemaskinen din og vask i vei!

(4 omtaler)

199 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Vi liker dette produktet da det er mer skånsomt en vanlig vaskemiddel – uten å ofre vaskekraft💧Med vaskeegg kan vi spare både miljøet og lommeboken, dette fordi egget sparer elektrisitet ved at det er like effektivt ved vask på lavere temperaturer. Når egget er tomt kan vi fylle på med nye kuler, genialt 💡

De to ulike typene mineralkulene som ligger inni egget er tumalin, som er keramiske palleter som svekker limkreftene mellom smuss og stoff. Den andre typen ioniserer oksygenmolekylene naturlig i vannet og trenger deretter inn i stoffet for å løfte bort smuss, uten å falme farger eller skade fibrene👖 Kulene har også en natulig mykningsvirkning på klesvasken slik at det ikke er nødvendig å bruke tøymykner. Egget kan brukes i temperatur opp til 60 grader og fungerer like godt på vanlig vask som ull- og finvask.

 

Produktspesifikasjoner
Etter ca 70 vask er det på tide å fylle på med mineralpalleter. Egget er laget av resirkulert plast. Husk at egget burde tørke mellom vask for at kulene skal holde lengst mulig.

Brand

EcoEgg

EcoEgg ble grunnlagt i 2008 og har bygget sin suksess på å levere innovative og effektive vaske- og rengjøringsprodukter over hele verden 🌍  Vaskeeggene inneholder naturlige mineralkuler som naturlig løfter bort smuss, uten å falme farger eller etterlate kjemiske rester på klærne. Eggene vasker effektivt på lave temperaturer og sparer både miljøet og lommeboken 🙌🏼 Uansett om du skal vaske treningstøy, ull- eller silke passer egget utmerket ✨

4 omtaler for EcoEgg Vaskeegg 70 vask

 1. Emma

  Denne lukter SÅ godt! Og genialt 🙂 Anbefaler å kjøpe 2 stk så man kan vaske to maskiner etter hverandre

 2. Line

  Veldig fornøyd med denne. Klærne blir rene og duftene er milde og gode. Den tar noen flekker som ikke tradisjonelt vaskemiddel gjør, men det motsatte er også sant, så jeg har ikke erstattet vaskemiddel fullstendig, men reduserer bruken betraktlig. God økonomi og enklere vask. Det er ikke noe problem å vaske flere maskiner etter hverandre med samme ballen som tidligere kommentar antyder, men den skal ikke ligge våt over tid da innholdet kan mugne. Det kan derimot være fint å ha flere baller om man vil veksle duften ofte. Jeg anbefaler denne til alle som har vaskemaskin.

 3. Marthe-Maren

  Har brukt vaskeeggene mine siden feb/mars ish til nærmest all vask og er såå fornøyd!!:) byttet kuler her om dagen og nå skummer det godt og lukter veldig fresht igjen, tips er også å se på kulene, jeg så tydelgig at det var på tide med refill for meg nå da de var blitt mye mindre og grå/hullete

 4. May Lene

  Elsker konseptet, men ikke kost-effektivt. Kjøpte denne i duftfri (da jeg reagerer på parfyme) til 70 vask, men vasket vel knapt 25 vask før de sorte kulene begynte å dele seg opp og havnet overalt i klesvasken. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at det var på tide å bytte kuler. Kjøpte refill til 50 vask, og den har holdt i 17 vask.. Vår maskin bruker ikke mer vann eller vaskemiddel enn andres, og jeg har kun brukt den på 40 og 60 graders vask, likevel holder kulene LANGT mindre enn lovet. Det ble rent, og det var enkelt og praktisk, men nytter lite når kulene havner overalt i klesvasken og maskinen etter vel under halvparten av lovet levetid.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: