EcoEgg vaskeegg 210 vask

Vaskeegg høres kanskje litt merkelig ut, men dette egget erstatter faktisk vanlig vaskemiddel når du vasker klærne dine👚 Det ligger to typer mineralkuler inni egget, som trenger inn i klærne og løfter møkk og urenheter ut av klesfibrene 🙌 Egget er veldig enkelt å bruke, bare putt det inn i vaskemaskinen din og vask i vei!

(3 omtaler)

299 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
  Gi meg beskjed når denne er tilgjengelig
  Takk! Du hører fra oss :)

cancel?
Varenummer: V0010 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Vi liker dette produktet da det er mer skånsomt en vanlig vaskemiddel – uten å ofre vaskekraft💧Med vaskeegg kan vi spare både miljøet og lommeboken, dette fordi egget sparer elektrisitet ved at det er like effektivt ved vask på lavere temperaturer – og vi slipper å kjøpe vaskemidler på butikken på et helt år! Når egget er tomt kan vi fylle på med nye kuler, genialt 💡

De to ulike typene mineralkulene som ligger inni egget er tumalin, som er keramiske palleter som svekker limkreftene mellom smuss og stoff. Den andre typen ioniserer oksygenmolekylene naturlig i vannet og trenger deretter inn i stoffet for å løfte bort smuss, uten å falme farger eller skade fibrene👖 Kulene har også en natulig mykningsvirkning på klesvasken slik at det ikke er nødvendig å bruke tøymykner. Egget kan brukes i temperatur opp til 60 grader og fungerer like godt på vanlig vask som ull- og finvask.

Produktspesifikasjoner
Etter ca 210 vask (gj.snitt 1 år) er det på tide å fylle på med mineralpalleter. Egget er laget av resirkulert plast. Husk at egget skal tørke etter vask for at kulene skal holde lengst mulig.

Brand

EcoEgg

EcoEgg ble grunnlagt i 2008 og har bygget sin suksess på å levere innovative og effektive vaske- og rengjøringsprodukter over hele verden 🌍  Vaskeeggene inneholder naturlige mineralkuler som naturlig løfter bort smuss, uten å falme farger eller etterlate kjemiske rester på klærne. Eggene vasker effektivt på lave temperaturer og sparer både miljøet og lommeboken 🙌🏼 Uansett om du skal vaske treningstøy, ull- eller silke passer egget utmerket ✨

3 omtaler for EcoEgg vaskeegg 210 vask

 1. Kristine

  Det er så utrolig deilig å slippe å kjøpe vaskemiddel – og å vite at jeg slipper å gjøre det på et helt år! Jeg er kjempefornøyd med dette produktet – det lukter mildt og fresht. Veldig enkelt å bruke. Superfornøyd!

  • Tise Basics-teamet

   Så bra at du er fornøyd! Helt enig i at det er digg å slippe å kjøpe vaskemiddel på en laaang stund😍

 2. Marthe-Maren

  Jeg var litt skeptisk til vaskeegg, men dette fungerer veldig bra! Lukter fresht – men ikke for mye. Sparer både miljøet og penger ved at jeg slipper å kjøpe vaskemiddel ofte. Veldig positivt overrasket 😎Genialt at man kan kjøpe refill når de hvite kulene går tomt!

 3. Karianne

  Det er veldig deilig å kunne slippe å kjøpe tøymykner og vaskemiddel, man sparer mye penger i lengden! Pluss det gjør vaskingen enda mer effektiv ved at man ikke må måle opp hvor mye man skal ha av vaskemiddel/tøymykner som man vanligvis måtte ha gjort! Veldig positivt overrasket over dette miljøvennlige produktet, det lukter fresht og mildt, god lukt 🙂

  • Tise Basics-teamet

   Så utrolig stas å høre at du er så fornøyd, Karianne! Takk for at du deler😍

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: