VINN HELE HANDLEKURVEN DIN! Handle for over 1000 kr og du er automatisk med i trekningen💚

BioBaula flaske

BioBaula er økologiske og plastfrie rengjøringsmidler i tablettform. De er 100% nedbrytbare, har 100% naturlige ingredienser og er 100% zero-waste💚 Tablettene er høykonsentrert, blandes ut i vann og til disse trenger du flasker for å blande ut. 500ml flasken brukes til glass-, bad, og universalrens. Kryss av på etiketten slik at du holder styr på hvilket rengjøringsmiddel som er i flasken, og bruk den om og om igjen🤗  1000ml flasken passer til gulvvasken.

 

 

 

69 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Varenummer: V0141 Kategorier: , , , ,

Mer informasjon:
Rengjøringsmidler i tablettform gjør ikke bare at man sparer på bruken av engangsplast og plass hjemme, de bidrar også til at CO2-utslippet kan reduseres betraktelig da vi unngår å frakte vann(! mesteparten av innholdet i rengjøringsmidler er vann, opptil 90% faktisk, som veier “mye” og tar plass i biler under transport). Faktisk tilsvarer 1 lastebil med BioBaula tabletter det samme som 60 lastebiler med konvensjonelle rengjøringsmidler i plastflasker🥵  I tillegg blir 75% av flaskene til konvensjonelle rengjøringsmidler ikke brukt på nytt – med BioBaula kan du bruke din flaske i mange, mange år!

BioBaula er vegansk, ECOCERT-, FSC- og Flustix-sertifisert. Baula er selve symbolet på et rent havmiljø og er spansk for havskilpadde, den må vi beskytte mot både plastikk og skadelige kjemikalier🐢💙

Hvordan funker det? 
1. Hell vann i flaske
2. Tilsett tablett
3. Vent 10 minutter – klar til bruk🥳

 

Produktspesifikasjoner:
Gjenbrukbare. Flaske á 1000 ml passer BioBaula gulvvask. Flaske á 500 ml passer alle tablettene.
Sprayflasken er laget i BPA-fri PET og er produsert i Danmark.

Brand

BioBaula

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BioBaula flaske”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: