Grums Raw Coffee Hand Scrub + Wash

Grums sin 2-in-1 håndskrubb og håndvask, en blanding av resirkulert kaffegrut og naturlige, rene ingredienser✨  Håndskrubben gir en dyp – men samtidig skånsom vask og rensing av hendene. Kaffe virker som mange vet luktnøytraliserende, den er derfor veldig fin å bruke dersom du har laget mat, jobbet i hagen eller av andre anledninger lukter fra hendene🧐  Håndskrubben er vegansk og cruelty-free, mens emballasjen er plantebasert plast som er sertifisert I’m Green.

199 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Grums raw coffee hand scrub inneholder ingen parabener, allergener, fargestoffer eller parfyme, og innholdet av kaffegrut tilfører produktet et høyt innhold av antioksidanter og virker optimalt som en naturlig eksfoliator for hendene👋🏼

 

Bruk: 1-2 ganger i uken, skrubb hendene, skyll av med vann slik at de nærende oljene blir igjen på hendene🥰

 

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er “sustainably sourced” og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i “1% for the Planet” og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Produktspesifikasjoner
120 ml. Ingredienser: Aqua, Coffea Robusta Seed Powder, Sodium Coco Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Methylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Lactic Acid.

Brand

Grums

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er "sustainably sourced" og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i "1% for the Planet" og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Grums Raw Coffee Hand Scrub + Wash”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: