Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking oppvasksåpe

Ecookings oppvaskmiddel er en mild og skånsom såpe med en lett duft av blomster🌸  Oppvasken blir effektivt rent samtidig som du tar vare på hendene dine da den er dermatologisk testet på sensitiv hud✨  Oppvasksåpen er 100% vegansk!

199 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
500 ml, økologisk, vegansk, kommer i en resirkulerbar plastflaske med pumpe.
Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride**, Sodium C14-17 Alkyl Sec Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine**, Citric Acid**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool. * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking oppvasksåpe”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: