Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking håndsåpe

Ecookings håndsåpe rengjør og pleier hendene uten å tørke de ut✨ Dette er en 100% vegansk håndsåpe med en diskré – men frisk duft av appelsin, lavendel og rose🍊

199 kr

Tomt på lager

  Gi meg beskjed når denne er tilgjengelig
  Takk! Du hører fra oss :)

cancel?

Mer informasjon:
Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
500 ml, økologisk, vegansk, kommer i en resirkulerbar plastflaske med pumpe.
Ingredienser: Aqua**, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine**, C12-15 Pareth-12, Phenoxyethanol, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Glycerin*, Sodium Chloride**, Sodium PCA**, Laureth-2, Citric Acid**, Caprylyl Glycol, Parfum, Limonene, Linalool * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking håndsåpe”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: