Hjem / Butikk / Miljøvennlig vask / Hus & Hjem / BioBaula rengjøring i tablettform

BioBaula rengjøring i tablettform

159.00 kr

BioBaula er økologiske og plastfrie rengjøringsmidler i tablettform. De er 100% nedbrytbare, har 100% naturlige ingredienser og er 100% zero-waste💚 Tablettene er høykonsentrert, blandes ut i vann og én pakke med 3 tabletter tilsvarer 3 flasker med rengjøringsmiddel. BioBaula er vegansk, ECOCERT-, FSC- og Flustix-sertifisert. Baula er selve symbolet på et rent havmiljø og er spansk for havskilpadde, den må vi beskytte mot både plastikk og skadelige kjemikalier🐢💙 Les mer om de ulike tablettene nederst på siden. Kjøp flasker her til å blande i. Du kan også kjøpe startsett om du ønsker teste litt forskjellig i én pakke🤩

Nullstill
Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

Mer informasjon: Rengjøringsmidler i tablettform gjør ikke bare at man sparer på bruken av engangsplast og plass hjemme, de bidrar også til at CO2-utslippet kan reduseres betraktelig da vi unngår å frakte vann(! mesteparten av innholdet i rengjøringsmidler er vann, opptil 90% faktisk, som veier «mye» og tar plass i biler under transport). Faktisk tilsvarer 1 lastebil med BioBaula tabletter det samme som 60 lastebiler med konvensjonelle rengjøringsmidler i plastflasker🥵  I tillegg blir 75% av flaskene til konvensjonelle rengjøringsmidler ikke brukt på nytt – med BioBaula kan du bruke din flaske i mange, mange år!

Hvordan funker det?  1. Hell vann i flaske 2. Tilsett tablett 3. Vent 10 minutter – klar til bruk🥳 Universaltablettene er pH-nøytral og velegnet til rengøring av alle typer overflader som vindueskarmer, skapdører, dører og håndtak. Spray og tørk med en tørr klut. Baderomstablettene er spesielt utviklet til rengjøring og desinfeksjon av toalett- og baderomsoverflater. Fjerner kalk effektivt. Obs. Bruk ikke baderomssprayen på marmor. Glasstablettene renser effektivt glass, vinduer og speiloverflater. PH- nøytral og er effektiv mot pollen, fingeravtrykk, tannkrem m.m. Spray og tørk med en tørr klut. Gulvtablettene er effektiv på skitne gulv og etterlater det rent og skinnende. Gulvvasken er hurtigtørkende og passer parkett, tregulv, fliser og marmor – vær forsiktig med ubehandlede tregulv.. Bland 50ml gulvvask i en bøtte med 10L vann.

Produktspesifikasjoner: Pakkene inneholder 3 tabletter som gir 3 x 500-750 ml flasker med ferdig blandet vaskemiddel. Gulvvasken gir 3 x 1000 ml. Holdbarhet 12 mnd etter den er blandet ut.

Brand

BioBaula

Vekt 100 g
Dimensjoner 1 × 3 × 1 cm
Type

Glass, Baderom, Universal, Gulv

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “BioBaula rengjøring i tablettform”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv