Hjem / Butikk / Alle produkter / Aisle menstruse
-30%

Aisle menstruse

(1 omtale)

314.30 kr

Har du lyst til å slippe tamponger og bind? Da er kanskje menstrusen fra Aisle midt i blinken for deg👋🏼  Menstrusen fra Aisle er lekksikker ved hjelp av super-absorberende Truetex teknologi, holder deg tørr og tar opp samme mengde blod som 2-4 tamponger ville ha gjort avhengig av om du bruker det medfølgende innlegget eller ikke 🙌🏼 Det betyr at du kan bruke trusen i opp til én dag med mensen avhengig av hvor mye du blør🍷

Nullstill
Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

Menstruser kan brukes alene eller utenpå menskopp eller tamponger dersom du blør veldig mye! Boosteren festes enkelt i trusen dersom du blør ekstra mye. Å vaske menstrusene er ikke vanskelig💦  Skyll trusen i kaldt vann når du skifter – og vask og tørk med vanlig klesvask opp til 60 grader! Unngå tørketrommel. Er du on-the-go kan brukte innlegg eller truser legges i en våtpose ✨ Påvirkningskraften du har ved å bruke Aisle’s mensentruse er faktisk ganske stor! Du sparer 880 gr avfall, 2,3 kg CO2 blir forhindret utslipt og 45 kWh strøm blir spart – dette tilsvarer dersom vi sammenlikner med ting som er litt enklere å forholde seg til, 88 bind, 9 km med bilkjøring og 187,4 dager med lys fra en lyspære pr truse produsert💚  I tillegg vil du jo ikke trenge å kjøpe bind eller tamponger i fremtiden! Om du ønsker å leve mer miljøvennlig og redusere avfallet ditt kan menstruse, gjenbrukbare bind, tamponger eller menskopp være et godt alternativ 💚 I Norge bruker kvinner ca. 11 000 engangsprodukter i livet, og tamponger, bind og truseinnlegg genererer flere hundre tusen tonn avfall i året – mye av dette er plastikk. En gjennomsnittlig kvinne har mensen i 2280 dager livet gjennom og bruker rundt 30.000 kr på bind og tamponger 😅  Vi synes derfor det er ganske kult at det finnes så mange gode alternativer for å redusere både avfall og lommeboka 🙌🏼  Gjenbrukbare mensentruser fra Aisle gjør at du enkelt kommer i gang med en waste-free period 🍷 For riktig størrelse kan du måle – stå avslappet og ta et målebånd rundt det bredeste partiet på hoftene dine!

 

Hofte

Strl

XXS

84-89 cm

<-30

XS

89-94 cm

30-32

S

94-98 cm

34-36

M

99-104 cm

38-40

L

101-107cm

42-44

XL

107-112”

46-48

 

Produktspesifikasjoner: 1 stk menstruse, hipster pakket i 100% resirkulert pose. Følger med et absorberende innlegg. Hipster-trusen fra Aisle holder opp til 4 tamponger uten å lekke. Laget i OEKO-tex stardard 100 sertifisert tencel, økologisk bomull, spandex, resirkulert polyester og TPU laminat for lekksikkerhet.

Brand

Aisle

Vekt 100 g
Dimensjoner 1 × 3 × 1 cm
Strl

XXS, XS, S, M, L, XL

1 omtale for Aisle menstruse

  1. Mathilde

    Denne trusen har et løst innlegg som er vanskelig å få til å ligge riktig og derfor blir den ubehagelig å ha på seg. Virker som selve innlegget er for stort og blir derfor bulkete.

  2. Tise Basics-teamet

    Hei Mathilde, det ekstra innlegget er en booster som kan brukes de dagene du blør ekstra mye! Trusen i seg selv holder 4 tamponger, mens inkludert boosteren holder den opp til 8 tamponger. Vi anbefaler og legge trusen flatt og legge inn innlegget godt ut i kantene (litt som en bikinitopp med innlegg) for å unngå at det kjennes ubehagelig🤗

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv