Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Bee’s wrap voksbarer

Vi bruker bivoksarkene våre hver eneste dag ♻️ 🤗  Helt siden vi fikk nyss i at det var mulig å lage disse selv har vi vært på jakt etter en enkel måte for å gjøre dette tilgjengelig for alle dere! Og ENDELIG har vi klart det, i samarbeid med Marianne fra Mandal🥳  Å lage hjemmelagde voksark er en koselig aktivitet og en kjempefin gave man kan gi bort, både bivoksbarene i seg selv slik at du kan utfordre noen til å lage disse – eller at du selv lager de og gir bort 🥰 Se vår fremgangsmåte for å lage hjemmelagde bivoksark eller oppfreshing av arkene du allerede har her 🐝

 

 

(1 omtale)

249 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
DIY-blandingen kommer i en fast blokk og består av bivoks, harpiks og jojobaolje. Den kan brukes både til å lage helt nye Bee’s Wrap og til å friske opp de du har fra før. Hvor kult er ikke det? 🙌🏼  Oppskriften vi følger for å lage hjemmelagde bivoksark eller freshe opp de gamle Bee’s Wrapene våre ligger her 🐝  Voksbarene kommer i en liten søt eske og det du trenger for å lage dine egne bivoksark er et bomullsstykke i 100% bomull (vi brukte en gammel søt topp som ikke lenger ble brukt), styrkejern, bakepapir, pensel, vannbad, saks og et håndkle 🤗 Du kan også følge oppskrift for å freshe opp bivoksarkene du har fra før 🥳 

Produktspesifikasjoner
En pakke inneholder 3 bivoksbarer. Laget av bivoks, harpiks og jojobaolje. Holder til å lage ca 6 bivoksark på 20 x 20 cm.

 

Brand

Tise Basics

Vi vet at mange synes det er vanskelig å ta gode og miljøvennlige valg i hverdagen. Vi har derfor laget noen eksklusive Tise Basics-produkter som vi håper at skal kunne gjøre det enklere å ta litt bedre valg hver dag💚🙌 Vårt mål er at bærekraft skal være mer tilgjengelig og et enkelt valg for alle. Si gjerne fra om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på produktene våre, vi ser alltid etter hvordan vi kan bli bedre!

1 omtale for Bee’s wrap voksbarer

  1. Emma

    Dette var SÅ gøy! Krever litt plass med tanke på at man trenger å finne frem strykebrett, strykejern og litt sånt, men det var veldig enkelt. Morsomt å se en gammel topp som aldri ble brukt bli transformert til superfine voksark! Perfekt enten å gi bort i gave, eller å lage selv og gi bort hjemmelaget gave🥰 Testet også å friske opp et to år gammelt voksark som hadde mistet piffen litt, det ble som nytt igjen!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: