Bee’s Wrap 5-pk

Bee’s Wrap er tøystykker i bomull som er tilsatt bivoks, jojoba olje og treharpiks. De er perfekte å bruke til å pakke inn halvbrukte grønnsaker, ost, lunsjen din, dekke til skåler med middagsrester og mye mye mer!

339 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Bee’s Wrap er et godt alternativ til plastfolie og andre engangsprodukter som brukes til å dekke til mat, pakke inn matpakker, halvbrukte grønnsaker og annet. Tenk på all den plastfolien du bruker én gang og så kaster 😓

Ett ark Bee’s Wrap vil vare i cirka ett år, hvis du behandler det riktig. For å vaske Bee’s Wrap skylder du den i kaldt vann, eventuelt med litt oppvasksåpe💦✨Bruker du varmt vann kan du ødelegge Bee’s Wrapen, så det må du unngå⛔ Heng det til tørk, brett det sammen og bruk det om og om igjen😍 Du bør ikke bruke Bee’s Wrap til kylling eller kjøtt🚫 Du må heller ikke bruke Bee’s Wrap i komfyr, mikrobølgeovn eller i oppvaskmaskinen.

Produktspesifikasjoner
Inneholder fem bivoksark i størrelsene 2x S (20 x 20 cm), 2x M (30 x 30 cm) og 1x Large (40 x 40 cm). S og M kommer i 2 ulike print.

Brand

The Beeswax Wrap Co.

Mer informasjon om Beeswax Wrap Co.: Grunnleggerne av Beeswax Wrap Co. heter Carly & Fran. De ønsket å skape et brukervennlig alternativ til plastfolie og aluminiumsfolie. De eksperimenterte med mange forskjellige teknikker og voks for å oppnå den perfekte voksinnpakningen, de til og med laget en vegansk versjon også! Alle innpakningene er håndlaget i Nailsworth av sine egne rettferdige hender ved bruk av økologisk GOTS-sertifisert bomull (i superfine mønstre), Pine Resin, organisk Jojobaolje og lokalt produsert britisk bivoks.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bee’s Wrap 5-pk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: