5%
Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Kjøkkenpakke

Kitchen Kit Pink inneholder fem smarte produkter som gjør det lettere for deg å minske bruken av engangsartikler på kjøkkenet og on-the-go. Samtidig synes vi det er en ganske tilfredsstillende fargekombinasjon🤩💗🙌

850.25 kr

217.55 kr
179.55 kr
132.05 kr
160.55 kr
160.55 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Her har du tre Stashers, som er 100% plastfrie poser, laget av platinum silikon (fremstilt av sand(silica) og karbon) og et perfekt alternativ til plastposene du bruker til oppbevaring i dag. Tenk på alle de plastposene du bruker én gang og så kaster🤔 Stasher kan også oppbevares i fryser, kokes, stekes og brukes i mikrobølgeovnen(opptil 200 grader). Lukkemekanismen til Stasher er lufttett så den holder spesielt maten din fresh og juicy helt til du vil spise den. De er fri for BPA og ftalater 😍 Du kan også skrive på Stasher med en whiteboard penn 🙌

Stojo Pocket Rose er en genial on-the-go kopp til det du ønsker å fylle den med, du lurer kanskje på hvorfor? Det ligger litt i navnet “Pocket”, den kan nemlig foldes sammen slik at den får plass i lomma😎 Den er altså designet til å kunne bli med deg over alt, uten at det skal være stress!

Food Huggers er ganske beskrivende for hva slags produkt det er. De er laget i silikon, og kommer i ulike størrelser for å kunne “klemme” rundt avkuttede grønnsaker og frukt for å bevare friskheten🍋🥝🍎 De kan også brukes som små lokk på glass og krukker. Fargekombinasjonen heter Bright Berry.

Produktspesifikasjoner
Stasher M (Sandwich), 450 ml, 19 x 19 x 2.5 cm. Stasher S (Snack), 293 ml, 19 x 11 x 2.5 cm. Stojo, 355 ml. H: 12,7 cm (5,1 cm i sammenlagt tilstand). Food Huggers, 5 ulike størrelser.
Alle produktene i pakken kan vaskes i oppvaskmaskin.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kjøkkenpakke”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: