Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Imsevimse Gjenbrukbare Tøybleier Start Kit

Imsevimse gjenbrukbare tøybleier start kit onesize er det perfekte startsettet for deg som ønsker å teste ut tøybleier. Her får du åtte bleieskift i en boks! Onesize bleiene er designet for å kunne passe fra 4 – 16 kg og du kan derfor bruke de samme bleiene hele bleieperioden 🙌🏼  En gjennomsnittlig baby bruker 2500 bleier på et år. Tenk så mye avfall og penger du kan spare på å bytte til tøybleier 💚♻️🤑

Start boksen inneholder 2 bleietrekk og 8 innlegg.

1,649 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0332 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Fordelene ved å bruke tøybleier er mange, bomull er et naturlig stoff som ikke fremkaller allergiske reaksjoner og kan forhindre bleieutslett og du sparer miljøet for gjennomsnittlig 2500 engangsbleier i året ♻️ Gjenbrukbare bleier er en litt større investering for lommeboken her og nå (gjennomsnittlig 5000 kr), men besparelsene gjennom hele bleieperioden er store dersom vi sammenligner med engangsbleier (gjennomsnittlig 25.000 kr). Imsevimse’s one size bleier er designet slik at de kan justeres og brukes gjennom hele bleieperioden. Bleieinnleggene er laget i 100% organisk bomull og trekket du har på utsiden er laget i to lag PUL (polyuretanlaminert polyester) slik at du er sikret at den er helt tett. Innleggene kommer i dag- og natt-versjon slik at du kan bruke nattversjonen om du vil ha ekstra sikkerhet. Når du skal bytte bleien kan du bruke trekket flere ganger og bytte innleggene.

Om du velger disse one size bleiene trenger du 6-8 bleietrekk og 18 innlegg for hele bleieperioden dersom vi regner 8 bytter pr dag og at du samler opp og vasker hver 3. dag 💦 Det kan også være lurt med for eksempel et rispapir i bleien for å fjerne 💩 enkelt før vask.

Bleiene kan oppbevares i våtposer eller bleiebøtter. Fjern avføring før du slenger de til vask på 60-90 grader og heng opp til tørk.

Produktspesifikasjoner:
Laget i Latvia. Materialer: PUL (polyuretanlaminert polyester), organisk bomull. Sertifisert OEKO-TEX® Standard 100.

Brand

Imsevimse

Svenske Marie Walleberg var desperat etter å unngå at datteren fikk utslett av bleiene hun brukte - det som funket var gjenbrukbare bleier av bomull, men disse var svært vanskelige å få tak i. Resultatet av dette var at Marie grunnla Imsevimse for 30 år siden. Sortimentet er utvidet til å være mye mer en tøybleier i dag og miljøfokuset er stort 💚 ImseVimse stiller høye krav til sine råvarer og leverandører - og kontrollerer jevnlig forholdene på sine fabrikker i Latvia og Tyrkia. De bruker bare organisk bomull og alle materialene møter OEKO-TEX Standard 100 for tekstiler 🤗

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Imsevimse Gjenbrukbare Tøybleier Start Kit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: