Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Sol de Ibiza mineralsolkrem i tinnboks SPF 30

Sol de Ibizas solkrem er både naturlig, økologisk og miljøvennlig og kan brukes i både ansikt og på kroppen☀️  Solkremen i tinnboks er Zero Waste, 100% naturlig, vegansk og “Reef-safe” som betyr at den ikke gjør skade på havet eller livet i havet. Passer godt også til de som har sensitiv hud🥰Solkremen er vannbestandig i ca 40 minutter, men vi smører oss alltid etter et bad🤓

309 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0523 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Sol de Ibiza lager naturlig og miljøvennlig solkrem som passer til hele familien. De har brukt langt tid på å forske på hvilken kombinasjon av naturlige ingredienser som gir best beskyttelse for kroppen vår mot UVA- og UVB-stråler, samtidig som den ikke er skadelig for havet og korallrev💙  Solkremen inneholder naturlige ingredienser som kokosolje, solsikkeolje. mandelolje og aloe vera.

Produktspesifikasjoner:
100 ml, Ingredienser: Caprylic/capric triglyceride, Cocos nucifera oil (*), Zinc oxide (20%), Silica, Euphorbia cerifera cera, Polyhydroxystearic acid, Tocopheryl acetate, Aloe barbadensis leaf juice (*), Helianthus annuus seed oil (*), Prunus amygdalus dulcis oil, Calendula officinalis flower extract (*), Oryzanol, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, Citric acid. (*) Ingredienser som kommer fra økologisk produksjon.

Brand

Sol de Ibiza

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sol de Ibiza mineralsolkrem i tinnboks SPF 30”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: