Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Sol de Ibiza mineralsolkrem i stift SPF 50

Sol de Ibizas solstift er både naturlig, økologisk og miljøvennlig og kan brukes i både ansikt og på kroppen☀️  Solkremen er plastfri, 100% naturlig, vegansk og “Reef-safe” som betyr at den ikke gjør skade på havet eller livet i havet. Passer godt også til de som har sensitiv hud🥰  Solstiften er vannbestandig i ca 40 minutter, men vi smører oss alltid etter et bad🤓

249 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0524 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Sol de Ibiza lager naturlig og miljøvennlig solkrem som passer til hele familien. De har brukt langt tid på å forske på hvilken kombinasjon av naturlige ingredienser som gir best beskyttelse for kroppen vår mot UVA- og UVB-stråler, samtidig som den ikke er skadelig for havet og korallrev💙  Solkremen inneholder naturlige ingredienser som kokosolje, solsikkeolje. mandelolje og aloe vera.

Produktspesifikasjoner:
40gr, Ingredienser: Zinc oxide, Prunus amygdalus dulcis oil, Cetyl alcohol, Euphorbia cerifera cera, Theobroma cacao butter, Caprylic/capric triglyceride, Polyhydroxystearic acid, Helianthus annuus seed oil (*), Aloe barbadensis leaf juice (*), Althaea officinalis root extract (*), Calendula officinalis flower extract (*), Malva sylvestris leaf extract (*), Tocopheryl acetate, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, Citric acid (*) Ingredienser som kommer fra økologisk produksjon. Emballasjen resirkuleres som papp.

Brand

Sol de Ibiza

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sol de Ibiza mineralsolkrem i stift SPF 50”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: