10%
Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking intimsåpe til en verdi av 199,- 💝

EcoTools Bioblender™ Trio

EcoTools BioBlender er den første nedbrytbare svampen i verden, laget av kun fem ingredienser🥳  Sminkesvampen er vegansk, dermatologisk testet, vegansk og cruelty-free💖  Du bruker BioBlender’s svamp til å påføre perfekt sminke – med sin patenterte fasong med tre ulike kanter kan du bygge opp sminken og konturere slik du vil for å dekke slik du ønsker. Sammenlignet med liknende svamper får BioBlender masse skryt for at den ikke absorberer alt produktet inn i svampen men heller fordeler det på huden. BioBlender passer også de som har sensitiv hud✨

179 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
EcoTools produserer miljøvennlige resirkulerbare skjønnhetsprodukter♻️  BioBlenderen er en nedbrytbar svamp som gir deg perfeksjonert påføring av sminke – more beauty, less waste som de så fint sier selv. Svampen er laget av 5 ulike miljøvennlige ingredienser; vann, mais, plantebasert olje(bionanopol), konserveringsmiddel og naturlig pigment. Bionanopol er den hemmelige ingrediensen som gjør BioBlenderene nedbrytbare og komposterbare! BioBlenderne er også USDA-serifiserte som betyr at de er gjennomgått nøye tester av statlige inspektører i USA og inneholder minimum 95% økologiske ingredienser✅ Innpakningen til svampen er laget i FSC-sertifisert nedbrytbart papir, dekorert med soyablekk. Litt plast har de ikke kommet unna, men denne er gjenbrukt og kan resirkuleres på nytt.

BioBlender fungerer optimalt når du fukter den og presser ut overflødig vann. Påfør sminken ved å bounce den mot huden slik at produktet du påfører blender godt inn i huden. Hvis du bruker den tørr vil du får mer dekkevne. Vask svampen én gang i uken og bytt ut når det trengs, BioBlender anbefaler hver 30. dag for å opprettholde hygiene dersom du bruker den hver dag.

 

Produktspesifikasjoner
1 x BioBlender Full size, best til full dekking
1 x BioBlender Midi-size, best til concealer og konturering
1 x BioBlender Mini-size, best til touch-ups

Brand

EcoTools

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “EcoTools Bioblender™ Trio”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: