10%
Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking intimsåpe til en verdi av 199,- 💝

EcoTools Bioblender™ Body

EcoTools BioBlender er den første nedbrytbare svampen i verden, laget av kun fem ingredienser🥳  Kroppssvampen er vegansk, dermatologisk testet, vegansk og cruelty-free💖  Du bruker denne BioBlender svampen til å rense huden ved at du fukter den og bruker den sammen med dusjsåpe eller skrubb. Massér huden lett, skyll og heng til tørk🙌🏼  BioBlender passer også de som har sensitiv hud✨

89 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0698 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
EcoTools produserer miljøvennlige resirkulerbare skjønnhetsprodukter♻️  BioBlenderen er verdens første nedbrytbare svamp. Svampen er laget av 5 ulike miljøvennlige ingredienser; vann, mais, plantebasert olje(bionanopol), konserveringsmiddel og naturlig pigment. Bionanopol er den hemmelige ingrediensen som gjør BioBlenderene nedbrytbare og komposterbare! BioBlenderne er også USDA-serifiserte som betyr at de er gjennomgått nøye tester av statlige inspektører i USA og inneholder minimum 95% økologiske ingredienser✅ Innpakningen til svampen er laget i FSC-sertifisert nedbrytbart papir, dekorert med soyablekk. Litt plast har de ikke kommet unna, men denne er gjenbrukt og kan resirkuleres på nytt.

Vask svampen én gang i uken og bytt ut når det trengs, BioBlender anbefaler hver 30. dag for å opprettholde hygiene dersom du bruker den hver dag.

 

Produktspesifikasjoner
1 x BioBlender for kroppen

Brand

EcoTools

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “EcoTools Bioblender™ Body”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: