Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking intimsåpe til en verdi av 199,- 💝

Ecooking mascara brush

Ecooking mascara – én mascara til fire forskjellige børster, slik at du kan velge den som passer deg best💚 De perfekte vippene handler om den perfekte børsten. Men hva den perfekte børsten er, varierer etter hvilken look du ønsker. For å gjøre det enkelt for deg har Ecooking laget én mascara – og så kan du velge mellom fire forskjellige børster med hver sin spisskompetanse.  Mascara og børste selges separat og du kan derfor bytte når du blir tom eller ønsker en annen type kost. Hvis du ønsker å prøve en annen mascarabørste, kan du vaske din nåværende og ta vare på den til du ønsker å bruke den igjen💚

39 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
  Gi meg beskjed når denne er tilgjengelig
  Takk! Du hører fra oss :)

cancel?
Varenummer: V0153 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Ecooking består først og fremst av produkter som er så naturlige og økologiske som mulig💚  Denne filosofien har de flyttet over i makeup-serien sammen med favorittingrediensene fra hudpleien. Makeup-serien er laget i tett samarbeid med Nina Larsen, som har mer enn 20 år erfaring som makeupartist. Resultatet er effektiv makeup som er enkel å bruke, bærekraftig og som ligger vakkert på huden, lepper, bryn og vipper. Vegansk, dermatologisk testet og parfymefri💘

01 Curling & Volume: med sine fleksible og myke børstehår buer Mascara Brush 01 vippene og gir fylde. Børsten har en buet form som følger øyevippelinjen, samt kjegleformede børstehår som raskt fordeler mascaraen jevnt på vippene. Børstehårene i enden av børsten er kortere enn resten, og kan legge mascara på de innerste vippene dine uten å klumpe. Børste i silikon.

02 Separation & Volume: designet for å gi deg perfekt definerte vipper. Børsten separerer og løfter vippene, og børstehårene får tak i selv de fineste vippehårene. Du kan bruke både børstens kuleformede topp og sidene til å påføre mascaraen: Toppen er god til å frisere vippene, mens sidene sørger for ekstra voluminøse vipper. Børste i silikon.

03 Length & Volume: lukket overflate som gjør det lett for børsten å fordele mascaraen jevnt over vippene dine. Børsten har både korte og lange børstehår: Mens de lange børstehårene forlenger og separerer vippene, gir de korte hårene volum til vippene. Børste i nylon.

04 XXL Volume: forlenger og løfter vippene dine, samtidig som den bøyer vippene og gir masse volum. De smarte børstehårene sørger for at klumpene holder seg langt unna vippene dine. Børste i nylon.

 

Produktspesifikasjoner:
Vask børsten med intimsåpe og vann når mascaraen er brukt opp, ta vare på den til din neste mascara.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking mascara brush”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: