17%
Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking intimsåpe til en verdi av 199,- 💝

Imsevimse Gjenbrukbare Tøybind Startpakke

Startpakken med gjenbrukbare bind gjør det enkelt for deg å starte med tøybind. Bindene har to knapper på vingene som gjør at du enkelt kan feste de rundt trusen. Bindene er laget i 100% organisk bomull med et tynt lag PUL (polyuretanlaminert polyester) for at du skal være helt lekksikker 🥰 Den printede siden skal være inntil huden din når du bruker de 🤗 Brosjyren som følger med har en god del informasjon om gjenbrukbare bind og du kan oppbevare de i vaskeposen til du skal vaske de.

Settet inneholder 1 bag 100% organisk bomull, 3 nattbind, 6 dagbind, 3 minibind, 1 vaskepose og 1 brosjyre. Bindene er laget i 100% organisk bomull med et lag polyester for å sikre lekkasjesikker beskyttelse. Bindene er sertifisert OEKO-TEX® Standard 100 class 1.

999 kr1,199 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
  Gi meg beskjed når denne er tilgjengelig
  Takk! Du hører fra oss :)

cancel?

Mer informasjon:
Skyll tøybindet i kaldt vann etter bruk og vask i vaskemaskin med vanlig klesvask i liknende farger. Unngå tøymykner for at bindene skal holde seg fine og lekksikre i lang tid! Om du ønsker å leve mer miljøvennlig og redusere avfallet ditt kan gjenbrukbare bind, tamponger eller menskopp være et godt alternativ 💚 I Norge bruker kvinner ca. 11 000 engangsprodukter i livet, og tamponger, bind og truseinnlegg genererer flere hundre tusen tonn avfall i året – mye av dette er plastikk. En gjennomsnittlig kvinne har mensen i 2280 dager livet gjennom og bruker rundt 30.000 kr på bind og tamponger 😅  Vi synes derfor det er ganske kult at det finnes så mange gode alternativer for å redusere både avfall og lommeboka 🙌🏼  Startsettet med gjenbrukbare bind fra Imsevimse gjør at du enkelt kommer igang med en waste-free period 🍷

Produktspesifikasjoner:

Minibind/Pantyliner: 19 x 7 cm, Dagbind/Day pad: 25 x 8.5 cm, Nattbind/Night pad: 33 x 8.5 cm, laget i 100% organisk bomull med et lag polyurethane laminert polyester. Laget i Tyrkia. Kan vaskes opp til 60 grader.

Brand

Imsevimse

Svenske Marie Walleberg var desperat etter å unngå at datteren fikk utslett av bleiene hun brukte - det som funket var gjenbrukbare bleier av bomull, men disse var svært vanskelige å få tak i. Resultatet av dette var at Marie grunnla Imsevimse for 30 år siden. Sortimentet er utvidet til å være mye mer en tøybleier i dag og miljøfokuset er stort 💚 ImseVimse stiller høye krav til sine råvarer og leverandører - og kontrollerer jevnlig forholdene på sine fabrikker i Latvia og Tyrkia. De bruker bare organisk bomull og alle materialene møter OEKO-TEX Standard 100 for tekstiler 🤗

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Imsevimse Gjenbrukbare Tøybind Startpakke”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: