Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Imsevimse Gjenbrukbare Tamponger

Om du ønsker å leve mer miljøvennlig og redusere avfallet ditt kan gjenbrukbare bind, tamponger eller menskopp være et godt alternativ 💚 I Norge bruker kvinner ca. 11 000 engangsprodukter i livet, og tamponger, bind og truseinnlegg genererer flere hundre tusen tonn avfall i året – mye av dette er plastikk. En gjennomsnittlig kvinne har mensen i 2280 dager livet gjennom og bruker rundt 30.000 kr på bind og tamponger 😅  Vi synes derfor det er ganske kult at det finnes så mange gode alternativer for å redusere både avfall og lommeboka 🙌🏼  Gjenbrukbare tamponger fra Imsevimse gjør at du enkelt kommer igang med en waste-free period 🍷

279 kr299 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Varenummer: V0070 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Gjenbrukbare tamponger fungerer på samme måte som engangs-tamponger, absorberer bra og er komfortable å bruke 🙌🏼 Tampongene fra Imsevimse er laget av 100 % organisk bomull og er sertifisert OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1. Vi har tre ulike størrelser, mini, normal og night, slik at du kan velge basert på hvor kraftig menstrasjon du har 🍷✅ Før første gangs bruk koker du tampongene. Tampongene rulles og justeres med tråden i forhold til hvor tight du vil ha den, sett den i som en “vanlig” tampong og bytt slik som du også gjør med “vanlig” tampong. Skyll tampongen i kaldt vann når du tar den ut og oppbevar den i en vaskepose til du skal putte den i vaskemaskinen.

Om du ønsker kan du bruke sitronsåpe, en effektiv og naturlig flekkfjerner, før du vasker de. Bruk kaldt vann for å bli kvitt blod 🤗 Du kan bløtlegge tampongene før du vasker de, men det er ikke nødvendig 💦  Vask tampongene sammen med klesvask på 40-95 grader i en vaskepose for å unngå at de knyter seg sammen. Unngå tøymykner da det vil redusere absorberingskapasiteten og ikke er bra for din vaginale helse 🥰 Om du ønsker kan litt eddik sammen med vaskemiddel fungere godt som tøymykner. Kok de i et par minutter for å bli kvitt eventuelle vaskemiddel-rester og heng til tørk.

 

Produktspesifikasjoner:
En pakke gjenbrukbare tamponger inneholder 8 stk, de er laget i 100% organisk bomull og er sertifisert OEKO-TEX® Standard 100 klasse 1. Laget i Tyrkia.

Brand

Imsevimse

Svenske Marie Walleberg var desperat etter å unngå at datteren fikk utslett av bleiene hun brukte - det som funket var gjenbrukbare bleier av bomull, men disse var svært vanskelige å få tak i. Resultatet av dette var at Marie grunnla Imsevimse for 30 år siden. Sortimentet er utvidet til å være mye mer en tøybleier i dag og miljøfokuset er stort 💚 ImseVimse stiller høye krav til sine råvarer og leverandører - og kontrollerer jevnlig forholdene på sine fabrikker i Latvia og Tyrkia. De bruker bare organisk bomull og alle materialene møter OEKO-TEX Standard 100 for tekstiler 🤗

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Imsevimse Gjenbrukbare Tamponger”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: