Hjem / Butikk / Hygiene & Velvære / Hudpleie / LastRound gjenbrukbare bomullspads

LastRound gjenbrukbare bomullspads

(1 omtale)

159.00 kr

LastRound er et mer miljøvennlig alternativ til bomullspads! Disse gjenbrukbare padsene er like myke som vanlig bomullspads når de blir fuktet og fungerer på samme måte✨ Du kan bruke de til å påføre toner eller fjerne sminken din. Det kommer 7 pads i et praktisk etui laget av havplast💙  én pad er beregnet å kunne brukes 250 ganger som vil si at du med denne pakken gjennomsnittlig kan spare deg for 1750 engangspads🙌🏼

Nullstill

LastObject vaskepose

LastObject vaskepose er en perfekt liten pose til dine gjenbrukbare LastRound bomullspads eller andre småting du skal vaske i vaskemaskinen🧼 Vaskeposen er laget i 100% organisk bomull.

Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

For å bruke disse gjenbrukbare padsene fukter du de litt for at de skal få den fine, myke konsistensen b0mullspads har. Padsene kan vaskes for hånd med såpe eller på 60 grader i vaskemaskinen etter bruk. Dersom du bruker de til å fjerne oljebaserte produkter anbefales det å forvaske/skylle de med for eksempel oppvaskmiddel for å være sikker på at de blir rene dersom du tar de i vaskemaskinen🥰  Vaskes gjerne i en vaskepose for å holde de samlet og beskyttet!

Produktspesifikasjoner
LastRound er laget av 70% skandinavisk trefiber og 30% bomull. De er 100% biologisk nedbrytbare. Etuiet er laget av havplast og kan håndvaskes. Produsert i Danmark.

Brand

LastObject

LastObject har laget gjenbrukbare og miljøvennlig alternativ til q-tips, pads, lommetørkler. Ved å velge LastObjects produkter fremfor vanlige engangsprodukter tar du et mer miljøvennlig valg og sparer kloden for masse avfall. LastSwab Beauty og Basic, LastRound og LastTissue er alle banebrytende produkter som kan spare oss for flere tusen bomullspads, q-tips og lommetørkler🌟🥳
Vekt 53 g
Dimensjoner 1 × 3 × 1 cm
Farge

Black, Peach, Turquoise, Red, Green, Blue

1 omtale for LastRound gjenbrukbare bomullspads

  1. MN

    Jeg hadde store forhåpninger til disse, men de funker ikke noe særlig til mitt bruk. De må fuktes for å bli myke, men absorberer MYE sminkefjerner og ender opp med å bare smøre øyesminken utover.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv