Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking vegansk Face Scrub til en verdi av 289,- 💝

Grums Raw Coffee Body Scrub

Grums raw coffee body scrub er laget med en blanding av resirkulert kaffegrut og rene, naturlige ingredienser. Det gir deg en dyp, men mild hudeksfoliering, slik at huden blir ren, myk og hydrert💞 Kroppsskrubben er vegansk og cruelty-free, mens emballasjen er plantebasert plast som er sertifisert I’m Green.

349 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0738 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Grums raw coffee body scrub inneholder ingen parabener, allergener, fargestoffer eller parfyme – innholdet av kaffegrut tilfører produktet et høyt innhold av antioksidanter og virker optimalt som en naturlig eksfoliator. Skrubben er ideell til både tørr og normal hud og etterlater din hud ren, bløt og hydrert. Du kan bruke skrubben 1-2 ganger i uken. Skrubb da etter behov og skyll med vann uten bruk av såpe, dette kan fjerne de nærende oljene i produktet og etterlate huden din tørr. På spesielt tørre områder kan du la produktet virke i et par minutter🥰

 

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er “sustainably sourced” og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i “1% for the Planet” og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

 

Produktspesifikasjoner
200 ml. Ingredienser: Helianthus Annuus Seed Oil, Coffea Robusta Seed Powder, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate, Glyceryl Caprylate.

Brand

Grums

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er "sustainably sourced" og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i "1% for the Planet" og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Grums Raw Coffee Body Scrub”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: