Grums Hydra Calm Face Serum

Grums hydra calm face serum er basert på konsentrerte og hydrerende ingredienser, samt ekstrakt fra gjenvunnet kaffegrut, som bidrar med beskyttende antioksidanter, koffein og B3-vitamin☕️ Serumet er ideellt til både tørr og sensitiv hud, da det bidrar til å øke fuktnivået og styrke hudbarrieren. Grums sitt serum er allergivennlig, vegansk og cruelty-free. Fremstilt i Danmark👋🏼

449 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0739 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Serumet har flere aktive ingredienser. Glycerin er fuktbindende, bløtgjørende og beskyttende. Hyaluronsyre trekker til seg fuktighet – faktisk hele 1000 ganger sin egen vekt i vann! Fuktbindende plantesukkerarter, som motvirker fukttap samtidig som det styrker hudens barriere ved å støtte hudens egenproduksjon av lipider (ceramider, kolesterol) og proteiner. Sist men ikke minst har vi beskytende antioksidanter fra kaffegrutekstrakten.

 

Bruk: Vask ansiktet → Påfør 3-5 dråper av produktet → Avslutt med ansiktskrem → Nyt den forfriskende følelsen av en velhydrert hud

 

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er “sustainably sourced” og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i “1% for the Planet” og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

 

Produktspesifikasjoner
30 ml. Ingredienser: Aqua, Glycerin, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Coffea Arabica Seed Extract, Xylitol, Anhydroxylitol, Glucose, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate.

Brand

Grums

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er "sustainably sourced" og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i "1% for the Planet" og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Grums Hydra Calm Face Serum”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: