Grums Hydra Calm Face Cream

Hydra calm face cream fra Grums er en raskt absorberende, fuktighetsgivende og beroligende ansiktskrem som passer for både “vanlig”, sensitiv og tørst hud. Ansiktskremen inneholder ekstrakter fra kaffegrut som har beroligende og beskyttende antioksidantegenskaper🥰. I kremen finner du også vannbindende glycerin og hyaluronsyre, tangekstrakt med mineraler og vitaminer, sheaolje, kokosnøttolje og hudidentisk squalane som myker opp og minimerer hudoverflatens fuktighetstap. Dette bidrar totaltsett til hydrering, glatt og rolig hud over lengre tid💚

369 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0735 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Du lurer kanskje på hva squalan er? Squalan kommer i hovedsak fra oliven og er et umetter hydrokarbon. Dette finnes også i menneskekroppen for hudens fuktighet, men allerede i 20-års alderen er det tomt – det er derfor fint å tilføre gjennom fuktighetskremen✨  Ansiktskremen er allergivennlig, 100% vegansk og cruely-free.

 

Bruk: Vask ansiktet → Påfør 3-5 dråper serum→ Avslut med ansiktskrem, smør i myke sirkelbevegelser → Nyt den forfriskende følelsen av en velhydrert hud.

 

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er “sustainably sourced” og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i “1% for the Planet” og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

 

Produktspesifikasjoner
50 ml. Ingredienser: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Oil, Cocos Nucifera Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Squalane, Coffea Arabica Seed Extract, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Hyaluronate, Fucus Vesiculosus Extract, Tocopherol, Lactic Acid, Glycine Soja Oil, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Salicylate

Brand

Grums

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er "sustainably sourced" og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i "1% for the Planet" og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Grums Hydra Calm Face Cream”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: