Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking Cleansing Gel

Ecooking sin rensegel rengjør huden din skånsomt, men i dybden, og tilfører samtidig fuktighet✨  Den inneholder økologisk agurkekstrakt, økoogisk solsikkeolje og økologisk E-vitamin. Den er også 100% vegansk💚

289 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0541 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
For å bruke denne rensegeléen fra Ecooking skummer du den opp i hendene og masserer den i ansikt og på hals. Skyll med lunkent vann. Påfør dagkrem eller nattkrem etter bruk💖  Anbefales morgen og kveld. Rensen fra Ecooking passer best for normal til fet hud. Dersom du har tørr hud anbefales det at du tar på en ansiktsolje etter rens.

Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
200 ml, økologisk, vegansk, kommer i resirkulerbar plastikkflaske med pumpe
Ingredienser: Aqua**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Acrylates Copolymer, Glycerin*, Cocamidopropyl Betaine**, Phenoxyethanol, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cucumis Sativus Fruit Extract**, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Parfum * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking Cleansing Gel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: