Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking Men Facial Cream

Ecookings ansiktskrem til menn er en 100% vegansk ansiktskrem som er dermatologisk testet! Den har fuktighetsgivende og nærende effekt, og et hint av sitrus i duften🍋 Ansiktskremen kan brukes både som en dag-, natt- og aftershave krem, har lang fuktighetsgivende effekt og styrker hudens overflate. Ansiktskremen passer alle hudtyper og aldre, trekker lett inn i huden og etterlater ikke huden klissete🕺 Økologisk solsikkeolje er en av nøkkelingrediensene, den hjelper til med å gjenoppbygge huden og tilfører fuktighet🥰

399 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0552 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
50 ml, økologisk, vegansk, kommer i en resirkulerbar aluminiumstube.
Ingredienser: Aqua**, Glycerin*, Cetearyl Ethylhexanoate, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum**, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Carrageenan**, Glucose**, Ethylhexylglycerin**, Sodium Levulinate**, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate**, Citric Acid**, Parfum, CI 42090**, CI 19140** * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking Men Facial Cream”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: