Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking Men Cleansing Gel

Ecookings rensegel til menn er en ansikts- og kroppsrens som gir næring, fukter og renser huden dypt🕺 Den har agurkekstrakt, E-vitamin og solsikkeolje som hovedingredienser!

269 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0551 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:
Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
200 ml, økologisk, vegansk, kommer i en resirkulerbar plastflaske med push-down knapp.
Ingredienser: Aqua**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Cocamidopropyl Betaine**, Acrylates Copolymer, Glycerin*, Cucumis Sativus Fruit Extract**, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol**, Sodium Hydroxide, Parfum * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking Men Cleansing Gel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: