Hurra! Tise Basics fyller 3 år🎂 Få 3 for 2 på ALLE varer ved bruk av koden "BURSDAG"🥳 Gjelder ikke tilbudsvarer og produkter fra LUSH.

Ecooking vegansk Face Scrub

Ecooking sin Face Scrub er en mild, vegansk og økologisk ansiktsskrubb som passer alle hudtyper og er spesielt egnet for sensitiv hud 🥰  Skrubben renser huden godt og fjerner døde hudceller, samtidig som den gir en beskyttende overflate uten å tette porene i huden. Ansiktsskrubben inneholder små skrubbekorn av mandelkjerner ✨

289 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0381 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Når du skal bruke skrubben fra Ecooking kan du fukte huden og fordele produktet i ansiktet mens du masserer den inn, etter noen minutter skyller du den av med vann 🤗 Ecooking er en økologisk hudpleieserie som er utviklet og produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim, resirkulert papp og glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
100 ml

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking vegansk Face Scrub”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: