Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking Day Cream

Ecookings dagkrem er en fuktighetsgivende dagkrem med tindved og salvie🥰   Dagkremen har hveteekstrakt, solsikkeolje og sheasmør som hovedingredienser. Den er også 100% vegansk.

399 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0542 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Dagkremen til Ecooking inneholder Hyadisine som tilfører umiddelbar og langvarig fuktighet og glatter huden. Den har også Trylagen som er en kombinasjon av aktive peptider og proteiner som stimulerer kollagenproduksjonen for å bevare en ungdommelig hud. Påfør dagkremen på ansikt og hals etter rens.

Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
50 ml, vegansk, kommer i en gjenbrukbar glasskrukke
Ingredienser:Aqua**, Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Cetearyl Alcohol**, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin*, Glyceryl Stearate**, Stearic Acid**, Sodium Lauroyl Glutamate**, Xanthan Gum**, Caprylyl Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Hydrolyzed Wheat Protein**, Hydrolyzed Soy Protein**, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin**, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides**, Citric Acid**, Sodium Salicylate, Parfum, Linalool, Geraniol, Limonene * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking Day Cream”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: