Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking Anti-Redness Cream

Anti-Redness Cream fra Ecooking er spesielt utviklet for å motvirke rødhet og irritasjon i huden🥰 Den toner ut rødhet, beroliger og holder huden fuktig. Nøkkelingrendiensene i anti-redness creamen er kamille, sopp og vått gress. Les mer om disse nedover på siden🕺

399 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0543 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Ecookings Anti-Redness Cream passer godt til de som har sensitiv og aknerammet hud og er helt uten parfyme. Den passer alle aldre. Kamille har en kraftig betennelsesdempende effekt som er godt egnet for sensitiv hud og hud som er rammet av kviser. Kamille forhindrer også hudirritasjon ved å fjerne frie radikaler som er skadelige for huden. Sopp og vått gress motvirker rødhet og prikker på hudoverflaten, samt styrker og fukter huden fra innsiden. Det har også en jevnende effekt på huden✨ Anti-Redness Cream absorberer olje og fungerer derfor utmerket for deg som føler du har oljete hud. Obs. Dersom du har veldig tørr hud kan den tørke huden din ytterligere.

Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
50 ml, vegansk, kommer i en gjenbrukbar glasskrukke
Ingredienser: Aqua**, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol**, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate**, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin*, Cellulose**, Caprylyl Glycol, Stearic Acid**, Tocopherol**, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Lauroyl Glutamate**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Anthemis Nobilis Flower Water*, Phenylpropanol, Phragmites Karka Extract**, Poria Cocos Extract**, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid** * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ecooking Anti-Redness Cream”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: