Burt’s Bees Overnight Lip Treatment

Burt’s Bees® Overnight Lip Treatment gir deg myke lepper mens du sover 💋✨ Leppepomaden er 100 % naturlig og har en fyldig og kremet tekstur som kjennes mykgjørende og pleiende. Den har hint av peppermynte og holder leppene myke og fuktede året rundt, eller gjennom dagen for intensiv pleie.

149 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
Varenummer: P0042 Kategorier: , , ,

Mer informasjon:

Leppepomaden til Burt’s Bees er et godt alternativ til vanlige leppepomader du måtte bruke. All emballasje fra Burt’s Bees er laget av resirkulerte materialer♻ Leppepomaden har naturlige ingredienser som vil si at den ikke inneholder parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser. Burt’s Bees har produsert bærekraftig hudpleie basert på rene og naturlige ingredienser siden 1984. De er opptatt å skåne naturen og biene🐝, og samtidig gi tilbake til samfunnet. All emballasje er resirkulert og ingen av produktene er testet på dyr🐰💕💚

 

Produktspesifikasjoner

Boksen inneholder 7.08 gr

Brand

Burt's Bees

Burt's Bees ble startet da Burt og Roxanne fant hverandre (han plukket opp henne som haiket, i sin gule pick-up, og etter det var det bare de to😍) - og ville lage noe fint ut av all bivoksen som var lagret fra Burt's honningproduksjon opp igjennom årene. De startet med å lage lys i 1984, før lip balmen, som vi i dag er veldig store fans av, ble satt til liv i 1991 🐝 Burt og Roxanne satt pris på en enkel livsstil og det var viktig for de personlig å være knyttet til naturen. "Siden vi tar noe fra naturen, må vi respektere og bevare den. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe" pleide Roxanne og si. I dag følger Burt's Bees videre i deres fotspor, respekterer og bruker kun de beste ingrediensene fra naturen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Burt’s Bees Overnight Lip Treatment”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: