Hårbørste i bambus

Denne hårbørsten i bambus er ikke bare en bærekraftig og fin børste – den er også anti-statisk og minsker friksjonen mot håret ved hjelp av bambustuppene, som bidrar til at tapet av friske hår minsker. Bambus er en av de raskest voksende plantene og den bidrar også stort når det gjelder oksygenproduksjon – bambus er derfor en svært bærekraftig og miljøvennlig ressurs💚

149 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
En hårbørste i bambus er et bærekraftig og 100% biologisk nedbrytbart alternativ. Det er (selvfølgelig) også 100% vegansk✅  Grums er medlem i “1% for the Planet” og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Produktspesifikasjoner
Naturlig lys bambus lakket i naturlakk for lang levetid. Pakket i kraftkartong.

Brand

Grums

Grums er et dansk hudpleiemerke som lager høykvalitets og bærekraftige hudpleieprodukter. Ingrediensene de bruker er "sustainably sourced" og inkluderer blant annet upcycled økologisk kaffe, som blir samlet inn fra lokale kaféer og festivaler i Aarhus☕️  Grums mener at hudpleie kan lages bærekraftig uten å gå på kompromiss med kvalitet, utseende, tekstur og effekt. Siden oppstart har de derfor utfordret både internt og eksterne partnere for å få til dette gjennom hele verdikjeden💚 Grums er medlem i "1% for the Planet" og gir 1% av omsetningen til miljøvennlige ideelle organisasjoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hårbørste i bambus”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: