Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Ecooking saltvannsspray

Ecookings saltvannsspray er som en frisk dukkert i havet, der håret ditt har vært en tur under vann og etterlates vakkert, fyldig og med en bølget look😍  Du får et matt ovrflate og de fineste bølgene! Saltvannsspray til håret er en blanding av naturlig havsalt, organisk romersk kamille og provitamin B5. Havsalt gir håret næring og fylde, mens romersk kamille beskytter mot frie radikaler og provitamin B5 nærer og gir fuktighet til håret💙

(1 omtale)

219 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Salvannssprayen fra Ecooking gir på lik linje som sjampoen og balsamen UVA- og forurensningsbeskyttelse som beskytter håret og fargen på håret, uavhengig om det er naturlig eller farget. Sltvannssprayen dufter av blomster, grønne blader og et hint av sitrus. Kan brukes til alle hårtyper🍋

Ecooking er en økologisk hudpleieserie som produseres Danmark💚  Alle deres produkter er utviklet med fokus på høyt innhold av aktive, nærende og naturlige ingredienser. Emballasjen består av etiketter fra sukkerrør rester, naturlim og resirkulert papp. Glass- og metallemballasjen er resirkulerbar eller kan brukes til annen oppbevaring når produktet er tomt om du ønsker🙌🏼 De fleste produktene er også veganske og allergisertifiserte.

Produktspesifikasjoner:
200 ml, økologisk, vegansk, kommer i en resirkulert plastflaske med spray.
Ingredienser:Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Magnesium Sulfate**, Sodium Chloride**, Panthenol, Polyglyceryl-4 Caprate**, Glycerin*, Polyglyceryl-6 Laurate**, Sodium Levulinate**, Phytic Acid**, Potassium Sorbate, Anthemis Nobilis Flower Extract*, Pentylene Glycol**, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine**, Pantolactone, Phenethyl Alcohol**, Furcellaria Lumbricalis Extract**, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. * = organic · ** = natural NB. det kan være små forskjeller på ingrediensliste og etikett på produkt da Ecooking hele tiden jobbet med utvikling og forbedringer av produkter med hensyn til miljø og helse.

Brand

Ecooking

1 omtale for Ecooking saltvannsspray

  1. Anita

    Jeg får alltid finere hår etter å ha badet i saltvann Hadde dermed lyst å prøve denne saltvannssprayen. Fikk veldig bølgete og fyldig hår av den. Av kun noen få sprut, ser til og med håret mye tykkere ut. Veldig fornøyd!

    • Tise Basics-teamet

      Hei Anita, herlig tilbakemelding! Det blir vi glade for å høre🤩

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: