Biork deodorant

Biork er verdens første økologiske deodorant, er laget av krystall og er helt plastfri🙌💎 Denne deodoranten altså er helt ren, helt naturlig og helt ZEROWASTE💚 Det digger vi!

kr 249

På lager

Add to wishlist
Varenummer: P0098 Kategorier: , ,

Mer informasjon:
Biork er som nevnt kun laget av kaliumkrystall og emballasjen er av kork. Korken fungerer også som et beskyttende dekk for krystallet. Hvor kult er ikke det? 🙌 Deodoranten er også allergivennlig, vegansk (og ikke testet på dyr selvfølgelig💗) uten duft og avgir ikke flekker til klær og hud.

Når du skal bruke deodoranten kan du fukte den med litt vann💧 og påfør som annen deodorant. Tørk deretter deodoranten med ett håndkle eller papirtørkle.

Produktspesifikasjoner
En crystal stick 120 g.

Brand

Biork

Biork er en krystalldeodorant som er duftfri, plastikkfri og allergivennlig 💙

Biork bruker ikke aluminiumklorhydrat, alkohol, parfymer, parabener, konserveringsmidler og fargestoffer - og kommer i en 100% resirkulerbar og biologisk nedbrytbar korkbeholder.

Biork har mottatt plastic-free product label og er et sertifisert COSMOS produkt. Dette betyr at produktet møter standarder som garanterer at den er laget av resirkulerbare råmaterialer og blir produsert på en miljøvennlig måte ♻️

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Biork deodorant”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: