Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Aloe Vera glitterfix

Aloe Vera glitterfiks er en naturlig aloe vera gelé som hjelper deg å feste eco glitteret ditt på huden. Aloe vera geléen fukter og reparerer også huden din dersom du for eksempel er solbrent eller irritert☀️  Produktet har en mild søtlig lukt av sitrus🍊  Bruk fingrene eller en kost til å påføre aloe vera geléen.

109 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Glitter Eco Lovers er et norsk merke med fokus på miljø. Å bruke glitter på fest, festivaler og i hverdagen har de siste årene blitt mer og mer populært, men hva med all mikroplasten som spres fra ordinært glitter? Glitter Eco Lovers lar deg glitre uten at det trenger å gå på kompromiss med naturen🥳  Alle glitterne er Bioglitter, som vil si at det er plantebasert og laget av cellulosen til eukalyptustrærne. Dersom glitteret spres når du er på farten brytes det derfor naturlig ned i naturen i løpet av noen måneder🙌🏼  Glitteret er vegansk, føles komfortabelt på huden og er fritt for GMO og parabener💚

Glitteret er ikke spiselig og skal ikke påføres for nærme øynene. Vaskes bort med mild såpe. De mørke fargene kan smitte av på huden.

 

Produktspesifikasjoner
15ml

Brand

Glitter Eco Lovers

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Aloe Vera glitterfix”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: