Handle for 1000 kr - få GRATIS Rudolph Care Acai Facial Scrub til en verdi av 369,- 💝

Burt’s Bees leppepomade i tinnboks

Burt’s Bees originale og bestselgende leppepomade💋  Den er perfekt for pleie og næring til tørre lepper. Bivoks pleier og bevarer fuktigheten, mens peppermynteolje gir en herlig frisk følelse og smak.

79 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 699,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Leppepomaden til Burt’s Bees er et godt alternativ til vanlige leppepomader du måtte bruke. All emballasje fra Burt’s Bees er laget av resirkulerte materialer♻, og selve leppepomaden har naturlige ingredienser som vil si at den ikke inneholder parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser.💚 Når du har brukt opp all leppepomaden kaster du boksen i metallemballasje♻, slik at den kan bli resirkulert og få et nytt liv!✨

Produktspesifikasjoner
Ingredienser: Cera alba (bivoks)🐝, cocos nucifera oil (kokosolje)🥥, helianthus annuus seed oil (olje av solsikkefrø)🌻, mentha piperita oil (peppermynteolje), lanolin (et voksaktig fettstoff), tocopherol (en form for vitamin E), rosmarinus officinalis leaf extract (rosmarinbladekstrakt), glycine soja oil (soyaolje), canola oil (rapsolje), limonene (fargeløs organisk væske med sitrussmak og -lukt)🍋.

Brand

Burt's Bees

Burt's Bees ble startet da Burt og Roxanne fant hverandre (han plukket opp henne som haiket, i sin gule pick-up, og etter det var det bare de to😍) - og ville lage noe fint ut av all bivoksen som var lagret fra Burt's honningproduksjon opp igjennom årene. De startet med å lage lys i 1984, før lip balmen, som vi i dag er veldig store fans av, ble satt til liv i 1991 🐝 Burt og Roxanne satt pris på en enkel livsstil og det var viktig for de personlig å være knyttet til naturen. "Siden vi tar noe fra naturen, må vi respektere og bevare den. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe" pleide Roxanne og si. I dag følger Burt's Bees videre i deres fotspor, respekterer og bruker kun de beste ingrediensene fra naturen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Burt’s Bees leppepomade i tinnboks”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: