Fruktnett

Dette er smarte frukt- og grøntnett som vi kan bruke i stedet for plastikkposer når vi handler. De er enkle å ha med seg, kan brukes hundrevis av ganger og er laget i økologisk bomull. De kommer i størrelse S, M og L 😍 Posen har snøring i toppen, og kan knyttes sammen så ikke noe faller ut.

59 kr79 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Posen er et godt alternativ for å minske bruken av brødposer i plast hjemme og frukt- & grøntplastsposer i butikken💚 De er også veldig fine å bruke til oppbevaring i kjøleskapet, i tillegg til at det er praktisk at man til enhver tid kan se hva som er inni posen.

Produsenten anbefaler at posene vaskes på 30 grader💦✨ Ved vask på 60 grader vil det kunne krympe. Den økologiske bomullen nettene er laget i er selvfølgelig 100% biologisk og nedbrytbart.

Brand

Bo Weevil

Bo Weevils produkter er laget av økologisk bomull i Nederland. Bomullsposene fra Bo Weevil er også GOTS-sertifisert. Denne sertifiseringen sikrer den organiske statusen til tekstil gjennom hele forsyningskjeden: ingen plantevernmidler eller gjødsel brukes under dyrking, bare GOTS-godkjente fargestoffer brukes til farging og alt produseres under anstendige arbeidsforhold 💚

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fruktnett”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: