20%

EIR Blueberry Face Scrub

EIR Blueberry Face Scrub er en vegansk, eksfolierende rengjøringskrem med fuktighetsgivende ekstrakter fra blåbær, og naturlige skrubberkorn fra jojoba og cellulose som rengjør og tar bort døde hudceller💆‍♀️✨ Inneholder også beskyttende og mykgjørende oljer fra nyperose og raps.
(2 omtaler)

151.20 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Alle EIR sine produkter er laget med fokus på bærekraft og bruk av naturlige ingredienser 💚😍🙌 I tillegg er emballasjen er Grønt Punkt Norge-sertifisert. Det gjør EIR-serien til et godt alternativ til produkter du bruker som kanskje er laget av noen som ikke er like gode til å fokusere på bærekraft og miljø♻️

EIR Blueberry Face Scrub er laget for alle hudtyper👌
Steg 1: Fjern makeup og rens ansiktet slik du pleier💧
Steg 2: Klem ut en god klump med ansiktsskrubb i hånden din og masser inn i ansiktet med sirkulære bevegelser. Unngå øynene. Man kan bli litt rød i ansiktet, så vi anbefaler å bruke denne på kveldstid.
Steg 3: Skyll ansiktet med vann eller bruk en fuktet klut til å ta bort alt av produkt.

Produktspesifikasjoner
75 ml. Ingredienser: Aqua, cellulose, hydrogenated ethylhexyl olivate, canola oil, glycerin, cetearyl olivate, cetearyl alcohol, sorbitan olivate, shea butter ethyl esters, hydrogenated jojoba oil, rosa canina friut oil, sodium PCA, hydrogenated olive oil unsaponifiables, parfum, sodium benzoate, lactic acid, potassium sorbate, chondrus crispus, tocopherol, CI 77499, CI 77491, vaccinium myrtillus fruit extract, sorbic acid.

Brand

EIR

EIR er opptatt av naturlig skjønnhet – både innad og utad 💗 De vet hvor lett det er å drukne i havet av hud- og skjønnhetsprodukter der ute, og ønsker å bidra med et bedre valg. Et valg som føles bra både på innsiden og på utsiden. Et valg som er personlig, med produkter som er tilpasset dine behov. Målet er å hjelpe deg bli ekspert på din egen skjønnhet! EIR er stolte over å stå bak en hudpleieserie som er naturlig, mer bærekraftig, og, selvfølgelig, mild og snill mot huden. Tiden for enten/eller er nemlig forbi. De vet at «naturlig» og «effektfullt» kan stå i samme setning. Produktene er stappfulle av superingredienser som finnes i den skandinaviske naturen. Og siden de bruker det beste naturen har å by på, prøver de også å gi litt tilbake. De har derfor utviklet produktene sine med omtanke for miljøet. Alle flaskene er laget av bioplast eller resirkulert plast (det eneste unntaket er korkene og forpakningen til serumet. De jobber med å finne en mer bærekraftig løsning på dette). Alle forpakningene er resirkulerbare – også esken du får produktene levert i ♻️

2 omtaler for EIR Blueberry Face Scrub

 1. Anonym

  Mild og god, og lukter veldig godt. Litt lite korn for min smak, men ellers fornøyd 🙂

 2. Oline

  Ga denne til en veninne i gave, som sier hun er megafornøyd. Lukter godt, og har en veldig fin innpakning 🙂

  • Tise Basics-teamet

   Kjempefin gave til din venninne synes vi – og absolutt et godt produkt😍👌🏼

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: