Bambusbestikk

Engangsbestikk er noe mange av oss har med seg til for eksempel matpakken på skole eller jobb, i parken eller på langtur. Bambusbestikk er en super ting som kan erstatte bestikket som bare kan brukes én gang😍🙌

129 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Bambus er et slitesterkt materiale, noe som gjør at levetiden er lang♻️💚 Engangsbestikk er noe mange av oss har med seg til for eksempel matpakken på skole eller jobb, i parken eller på langtur. Ved å benytte oss av bambusbestikk som kan vaskes og brukes om og om igjen kan vi sammen spare miljøet ved å redusere forbruket av engangsbestikk🙋‍♀️🌍🙋‍♂️ Håndvask anbefales💧 Da produktet er naturlig vil fargene kunne være litt varierende fra bildet.

Produktspesifikasjoner
Denne pakken inneholder kniv, skje og gaffel🍴 🥄  i en ubleket bomullspose.

Brand

Tise Basics

Vi vet at mange synes det er vanskelig å ta gode og miljøvennlige valg i hverdagen. Vi har derfor laget noen eksklusive Tise Basics-produkter som vi håper at skal kunne gjøre det enklere å ta litt bedre valg hver dag💚🙌 Vårt mål er at bærekraft skal være mer tilgjengelig og et enkelt valg for alle. Si gjerne fra om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på produktene våre, vi ser alltid etter hvordan vi kan bli bedre!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bambusbestikk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: