Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking intimsåpe til en verdi av 199,- 💝

Tise Basics DIY Sykit

Vi har satt sammen et helt eget DIY sykit for å gjøre det enklere for deg å reparere småskader på favorittblusen din, buksen du arvet av bestevenninna di eller kanskje du har kjøpt noe kult på Tise som trenger en liten touch? 🤓  For vi vet jo alle sammen at det er såå mange ting som helt fint kan repareres vs. å kjøpe noe nytt ved å ta frem nål, tråd og kreativiteten 💚  Sykitet inneholder svart og hvit tråd, 12 nåler i ulike størrelser og kommer i en fin liten bomullspose i organisk bomull. Perfekt både hjemme eller i vesken på tur om vi trenger en quick-fix👌🏼

 

 

(1 omtale)

149 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:
Tråden vi har valgt ut i sykitet kalles for bjørnetråd. Når du skal sy er det ganske viktig at tråden er av god kvalitet slik at du slipper at det rakner og du må sy på nytt – vi liker derfor at bjørnetråd er kjent for å være av god kvalitet og å være slitesterk ✅  Den har OEKO-TEX 100 sertifisert som betyr at du kan være sikker på at den ikke inneholder farlige kjemiske stoffer 💚  Tråden har en elastisitet på 27,1% og bruddstykke på 36,1 og er laget i 100% kjernespunnet polyester, det betyr at den passer til mange ulike type stoff og kan sys både for hånd og med symaskin.

Produktspesifikasjoner
En pose i organisk bomull, 12 nåler, 150 m hvit tråd, 150 m svart tråd. Den lille runde dingsen tråden kommer på resirkuleres som plast.

 

Brand

Tise Basics

Vi vet at mange synes det er vanskelig å ta gode og miljøvennlige valg i hverdagen. Vi har derfor laget noen eksklusive Tise Basics-produkter som vi håper at skal kunne gjøre det enklere å ta litt bedre valg hver dag💚🙌 Vårt mål er at bærekraft skal være mer tilgjengelig og et enkelt valg for alle. Si gjerne fra om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på produktene våre, vi ser alltid etter hvordan vi kan bli bedre!

1 omtale for Tise Basics DIY Sykit

  1. Mia

    Supert! Akkurat som forventet

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: