Handle for 1000 kr - få GRATIS Ecooking intimsåpe til en verdi av 199,- 💝

Burt’s Bees Beeswax Bounty 4-pk

Leppepomaden til Burt’s Bees er et godt alternativ til andre leppepomader. All emballasje fra Burt’s Bees er laget av resirkulerte materialer♻ Selve leppepomaden har naturlige ingredienser som vil si at den ikke inneholder parabener, sulfater eller hormonforstyrrende ingredienser💚  Rik på fruktekstrakter, C & E vitamin, kokos- og solsikkeolje, samt bivoks som virker pleiende og mykgjørende 😍 I denne pakken får du fire favoritter fra Burt’s Bees, perfekt gave eller for deg som er avhengig av leppepomade😍

229 kr

På lager

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist

Mer informasjon:

🐝 100 % naturlig

🐝 Næringsrik og beskyttende ingredienser som bivoks, sheasmør og Vitamin E

🐝 Pleier, besytter og mykgjør tørre og sprukne lepper

🐝 Ikke testet på dyr

Når du har brukt opp all leppepomaden kaster du den i plastemballasje for resirkulering slik at den kan bli resirkulert og få et nytt liv✨ Pass på at det ikke er rester igjen inne i tuben.

Produktspesifikasjoner

Inneholder 4 x 4,25 gr. Coconut & Pear, Vanilla Bean, Beeswax og Cucumber & Mint.

Brand

Burt's Bees

Burt's Bees ble startet da Burt og Roxanne fant hverandre (han plukket opp henne som haiket, i sin gule pick-up, og etter det var det bare de to😍) - og ville lage noe fint ut av all bivoksen som var lagret fra Burt's honningproduksjon opp igjennom årene. De startet med å lage lys i 1984, før lip balmen, som vi i dag er veldig store fans av, ble satt til liv i 1991 🐝 Burt og Roxanne satt pris på en enkel livsstil og det var viktig for de personlig å være knyttet til naturen. "Siden vi tar noe fra naturen, må vi respektere og bevare den. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe" pleide Roxanne og si. I dag følger Burt's Bees videre i deres fotspor, respekterer og bruker kun de beste ingrediensene fra naturen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Burt’s Bees Beeswax Bounty 4-pk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: