VINN HELE HANDLEKURVEN DIN! Handle for over 1000 kr og du er automatisk med i trekningen💚

Bee’s Wrap 5-pk

Bee’s Wrap fra The Food Wrap Company er tøystykker i  GOTS-sertifisert bomull som er tilsatt Britisk bivoks, økologisk jojoba olje og treharpiks. De er perfekte å bruke til å pakke inn halvbrukte grønnsaker, ost, lunsjen din, dekke til skåler med middagsrester og mye mye mer 🐝 Vi har selv sverget til bivoksark i mange år – og tror at du også kommer til å digge de! De kommer i masse fine prints, så her er det bare å finne en favoritt eller to🤩 Hvis du vil lage egne voksark kan det gjøres ved hjelp av bomullsstykker og bivoksbarer

349 kr

Rask levering m/Helthjem
Fri frakt over 600,- 
Add to wishlist
  Gi meg beskjed når denne er tilgjengelig
  Takk! Du hører fra oss :)

cancel?

Mer informasjon:
Bee’s Wrap er et godt alternativ til plastfolie og andre engangsprodukter som brukes til å dekke til mat, pakke inn matpakker, halvbrukte grønnsaker og annet. Tenk på all den plastfolien du bruker én gang og så kaster😓  Ett ark vokspapir vil vare i cirka ett år hvis du behandler det riktig. Når bivokspapiret ditt er blitt lite klebrig og ikke fungerer like godt lenger kan du refreshe den med bivoksbarer – ellers kan du klippe den opp og bruke den i stedet for tennbriketter når du skal fyre opp i peis eller bål♻️

For å vaske Bee’s Wrap skylder du den i kaldt vann, eventuelt med litt oppvasksåpe💦✨ Heng til tørk, brett sammen og bruk – om og om igjen 😍  For at voksarket ditt skal holde må du unngå varmt vann, kjøtt/kylling, ovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Produktspesifikasjoner
Inneholder fem bivoksark i størrelsene 2x S (20 x 20 cm), 2x M (30 x 30 cm) og 1x Large (40 x 40 cm). S og M kommer i 2 ulike print.

Brand

The Food Wrap Company

Mer informasjon om Beeswax Wrap Co.: Grunnleggerne av Beeswax Wrap Co. heter Carly & Fran. De ønsket å skape et brukervennlig alternativ til plastfolie og aluminiumsfolie. De eksperimenterte med mange forskjellige teknikker og voks for å oppnå den perfekte voksinnpakningen, de til og med laget en vegansk versjon også! Alle innpakningene er håndlaget i Nailsworth av sine egne rettferdige hender ved bruk av økologisk GOTS-sertifisert bomull (i superfine mønstre), Pine Resin, organisk Jojobaolje og lokalt produsert britisk bivoks.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bee’s Wrap 5-pk”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre har også kjøpt: