Hjem / Butikk / Gavetips / Gavekort / Tise Basics Gavekort

Tise Basics Gavekort

From 100.00 kr

Et gavekort på Tise Basics er en superfin gave! Både til den miljøbevisste kompisen din eller søsteren din som har alt hun trenger🎁 Det er også en enkel og positiv måte å lede de rundt deg i en litt grønnere retning, uten å rette pekefinger💚  Merk at dette gavekortet kun kan brukes på Tise Basics sin nettbutikk og ikke i Tise-appen.

Nullstill
Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

Mer informasjon: Du får gavekortet tilsendt på mailadressen du skriver inn under. Det blir ikke tilsendt i posten selv om du må fylle ut postdetaljer ved betaling. Raskt, enkelt og miljøvennlig💚 Gavekortet har varighet i ett år fra kjøpsdato. Merk at dette gavekortet kun kan brukes på Tise Basics sin nettbutikk og ikke i Tise-appen.

Brand

Tise Basics

Vi vet at mange synes det er vanskelig å ta gode og miljøvennlige valg i hverdagen. Vi har derfor laget noen eksklusive Tise Basics-produkter som vi håper at skal kunne gjøre det enklere å ta litt bedre valg hver dag💚🙌 Vårt mål er at bærekraft skal være mer tilgjengelig og et enkelt valg for alle. Si gjerne fra om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på produktene våre, vi ser alltid etter hvordan vi kan bli bedre!

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tise Basics Gavekort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv