Hjem / Butikk / Alle produkter / Isbitform i silikon

Isbitform i silikon

(11 omtaler)

179.00 kr

Isbiter er et must å ha i fryseren, med denne silikonformen får du perfekte isbiter hver gang✨ Hva med å fryse ned restene fra morgenkaffen og bruke de i en digg iskaffe senere? Ellers passer den også ypperlig for småbarnsfamilier til å fryse ned barnemat🤗 Isbitformen kommer med et praktisk lokk slik at du kan stable flere former oppå hverandre i fryseren og ha massevis av isbiter eller annet tilgjengelig 🙌🏼  Det er veldig lett å poppe isbitene ut av formen, da den er veldig myk og føyelig – laget i matgradsilikon🧊

Få 3 for 2 på is- og isbitformer i silikon ved å bruke koden "REDDMAT" i kassen💚 Kombiner som du vil🤝
Nullstill
Add to Wishlist

Rask levering m/Helthjem

fri-frakt

Fri frakt på kjøp over 799,-

sikker-betaling

Trygg betaling - Vipps/Klarna

Silikonen formen er laget av er matgradsilikon som vil si at den er godkjent og trygg å bruke til mat 💚  Den er også FDA- godkjent. Isbitformen kan vaskes i oppvaskmaskinen eller for hånd.

Visste du at en tredjedel av maten som produseres aldri blir spist? Matsvinn er et stort problem i verden og det er faktisk slik at vi må gjøre noe, både miljømessig og etisk💚 Isbitformen i silikon kan brukes så masse utover bare å fryse ned isbiter. Hva med å redde litt mat?🤓🥳  Noen enkle tips til hva du kan fryse ned i silikonformen:
– olje med slappe urter, perfekt å ha rett i stekepannen
– rester av kaffe, juice, smoothie og andre meieriprodukter som yoghurt, fløte, kan brukes tilbake til smoothie, milkshake eller saus
– rester av saus og kraft, ta opp når du trenger spe på litt i matlagningen
– babymat i små terninger er enkelt å porsjonere samt tiner raskt når du trenger de

Produktspesifikasjoner
Plass til 24 isbiter. 12,2 x 21 x 3,6 cm, isbitstørrelse 2,8 x 3,3 x 2,5 cm, tåler oppvaskmaskin og kan brukes i ovn – maks 220 grader.

Brand

Tise Basics

Vi vet at mange synes det er vanskelig å ta gode og miljøvennlige valg i hverdagen. Vi har derfor laget noen eksklusive Tise Basics-produkter som vi håper at skal kunne gjøre det enklere å ta litt bedre valg hver dag💚🙌 Vårt mål er at bærekraft skal være mer tilgjengelig og et enkelt valg for alle. Si gjerne fra om du har spørsmål eller tilbakemeldinger på produktene våre, vi ser alltid etter hvordan vi kan bli bedre!
Vekt 300 g
Dimensjoner 1 × 3 × 1 cm
Farge

Blush, Black, Clear, Spring Green, Yellow, Purple, Blue

11 omtaler for Isbitform i silikon

 1. Tuva

  Denne hadde jeg store forventninger til, men den skuffet dessverre stort. Selve formen er såpass løs, at når den fylles med vann, så blir den veldig ustødig, og den må plasseres helt rett i fryseren for at det ikke skal lekke. Å få lokket til å sitte på plass mens man transporterer den inn i fryseren var heller ikke bare, bare. Det tok også bemerkelsesverdig lang tid før isbitene frøs, muligens pga lokket? Å få ut isbitene var også litt av en jobb, de måtte dyttes ut en og en, i motsetning til tradisjonelle isbitformer hvor du bare vrir på formen, slik at alle isbitene løsner. Denne kommer nok dessverre ikke til å bli brukt mye her, og jeg kommer til å gå tilbake til min gamle isbitform. Ellers var det et lekkert produkt, men særlig praktisk var det ikke.

 2. Tise Basics-teamet

  Hei Tuva, takk for din tilbakemelding 🙂 Leit å høre du ikke er like fornøyd med isbitformen som det vi er selv. Lokket er først og fremst ment som et hjelpemiddel dersom du ønsker å sette flere på hverandre i fryseren, ikke som en lokk-funksjon som gjør den lekksikker dersom du setter den på skrå. Vi opplever ikke at det er utfordrende å ta ut isbitene, men den er ikke like hard som vanlige plastformer da den er laget i silikon og dersom du er ute etter å få ut alle isbitene på én gang vil det kanskje ta litt mer tid. Vi har alle ulike preferanser – for oss passer det utmerket at ikke alle isbitene faller ut på én gang 🙂 Håper du kan få nytte av den likevel, kanskje du kan fryse ned matrester? 🙂

 3. Beate

  Jeg liker størrelsen på isbitene, og kjøpte denne for å fryse ned fruktmos o.l. til babyen min. (De er en fin størrelse hvis man kutter terningen i 4 hvis man vil dytte det inn i et smakenett.) Jeg har andre isbitformer i silikon også, og synes denne er mindre stiv, litt slappere i formen på en måte, slik at dersom man fryser ned noe flytende kan jeg se for meg at det er en utfordring å frakte det over i fryseren hvis isbitformene er fylt helt opp. For meg har ikke det vært et stort problem. Når det gjelder lokket har jeg ikke tenkt over at det tar lenger tid å fryse ned, men på selve formen er det spor (for at lokket ikke skal gli av), og i disse sporene har det veeldig lett for å samle seg væske/mos/matrester hvis man ikke er forsiktig, slik at det er vanskelig å få på lokket. Funker fint å vaske i oppvaskmaskin. Som det også nevnes over her, kan det være litt utfordrende å få ut isbitene. Har opplevd noen ganger at hele brettet er kjempestivt og hardt, og at det er vanskelig å få ut isbitene i starten, men hvis jeg har ventet i kanskje ett minutt og «knekt» litt på brettet så går det seg til, selv om det er litt kjedelig at det går litt tregt å få ut alle isbitene.

 4. Tise Basics-teamet

  Hei Beate, tusen takk for din tilbakemelding 😀

 5. Anja

  Strålende fornøyd! Aldri vært lettere å ta isbiter utav en form før😁 ingen problem å fylle den opp, ta lokket på og legge den beint i fryseren✌🏼 Kjøper definitivt flere av denne!

 6. Tise Basics-teamet

  Hei Anja! Fantastisk, takk for at du deler🙌🏼

 7. Marthe

  Elsker disse! Veldig praktisk med lokk for stabling. Kan også fint brukes til andre ting enn isbiter – jeg fryser ned alt mulig. Tidligere erfaringer med isbitformer i plast er at de lett knekker om man er litt hardhendt, mens silikonen er myk og bøyelig så man enkelt kan dytte ut isbiter. Ønsker meg en variant for større isbiter også – også med det kjekke lokket selvsagt. 🧊🤩

 8. Tise Basics-teamet

  Vi noterer variant for større isbiter! Takk for tilbakemelding 🤩🧊

 9. Mina

  Synes denne var en kjempeskuffelse. Det går ikke tydelig nok frem av beskrivelsen at lokket er mer eller mindre symbolsk. Å tro at den skulle gjøre at det går an å legge brettet litt på skeiva i fryseren var tydelig heeelt urealistisk, men den sitter så dårlig at jeg har egentlig slutta å bruke det, for det gjør bare at det er vanskeligere å se om man søler når man legger den i fryseren. Til noen formål er det sikkert kjekt at man kan dytte ut én og én, men det at den er så myk gjør også st den er veldig lite håndterbar når den er fylt. Og siden det ikke er mellomrom mellom hver enkelt form tar det kjempelang tid før ting fryser, siden kontaktflaten med vannet blir for liten (vil jeg tro). Vil absolutt ikke anbefale denne til vanlige isbiter, men kanskje for andre ting hvor det er viktig å kunne ta ut én av gangen? Synes likevel det blir i overkant dyrt for et såpass lite funksjonelt produkt.

 10. Tise Basics-teamet

  Hei Mina! Lokket er ment til at du kan stable flere isbitformer på hverandre, så forstår at du ble litt skuffet om du tenkte sette den sidelengs i fryseren. Dersom du trenger alle isbitene på én gang skjønner vi at det kan det kan oppleves tungvindt å ta ut én og én, men det er en av tingene vi selv liker så godt – at vi kan ta ut et par isbiter og ikke få hele formen i fanget slik som ofte skjer med isbitformer i hardplast. Håper uansett du kan finne et fint bruksområde for denne, ha en fin dag 😀

 11. Ingrid

  Praktisk til babymat. Har ulike typer puréer og moser tik baby i disse. Tar opp ønsket antall terninger og varmer i vannbad. Praktisk med lokk. Enkle å få ut, uten søl. Har 4 fra før. Bestilt meg 3 til nå. Anbefales!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du liker kanskje også…

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv