Hjem / Bli inspirert: så enkelt pakker du inn gavene mer miljøvennlig!

Bli inspirert: så enkelt pakker du inn gavene mer miljøvennlig!

Innhold hentet fra https://amwidvey.com

INSPIRASJON & TIPS

Miljøvennlig innpakning

Er du opptatt av miljø og ønsker å gjøre en liten forskjell i jul? Bli inspirert, og les Anne-Marthe sine beste tips for å gjøre julen litt grønnere💚

Så enkelt pakker du inn julegavene miljøvennlig!

Julen nærmer seg med stormskritt, og de fleste av oss har nok begynt å handle inn julegavene. Hvilke jule-vaner kan du enkelt gjøre litt mer miljøvennlig? Du kan droppe standard gavepapir mot et resirkulert alternativ! For vanlige innpakningspapir er ikke resirkulerbare, og bare vi nordmenn bruker ca 60 millioner meter hver jul. Dette kan vi fint og enkelt gjøre noe med, ved å pakke inn gavene i noe som faktisk kan resirkuleres.

  • Bytt ut gavepapiret i glitter, glans og mønster med et brunt papir. Det er nemlig resirkulerbart, miljøvennlig, rimeligere og man kan slippe kreativiteten løs med å f. eks tegne på papiret og pynte gavene ulikt.
  • Du kan bruke pappesker, papirposer, tekstil, gamle aviser og bokser du har fra før.
  • Personliggjør gavene ved å bruke et stempel, skrive på selve pakken, lage mønster og bruke miljøvennlige og resirkulerbare bånd.
  • Båndene kan være rester av gammelt garn, tråd, hamp eller et annet fint tøy. Gave-lappen i klister bytter du enkelt ut med f. eks papp og papir.
  • Bytt ut vanlig tape med papirtape som er mye bedre for miljøet.
  • Dekorer med hjemmelaget tørket appelsinskiver, kvister, kongler eller tørket blader/blomster.

Har du lyst til å gjøre gaveinnpakningen mer miljøvennlig i år? Hos oss finner du det du trenger. Vi har papirtape, pakkebånd i ulike varianter og miljøvennlig innpakningspapir fra Wrappily💝

Miljøvennlig innpakning

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

10% rabatt på første kjøp?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabattkode på mail!

Handlekurv